Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joel Goodsen zůstává sám. Rodiče odjeli a nevrátí se dříve než za týden. Ještě nikdy neměl holku, a tak je jeho první starostí, aby nějakou s pomocí kamarádů sehnal. Jeden z nich zavolá prostitutku. Joel musí otevřít černošce s mužským hlasem a není to jeho první zkušenost se sexem, která ho deprimuje. Potíže totiž teprve začínají... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak vypadali teen komedie před 26 lety. Mladý Tom Cruise s debilním účesem tancující ve spodním prádle je sám doma a zamiluje do prostitutky, začnou spolu spát i podnikat avšak to se nelíbí jejímu pasákovi, který dá Tomovi pěkně zabrat. Marně jsem hledal ve filmu scénu, u které bych se vyloženě bavil. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Nějaké roky to už budou, co jsem to viděl poprvé a nijak zvlášť mi to v paměti neutkvělo. Bez dabingu mě to moc nebavilo. To se ale teď díky němu změnilo a nakonec se z toho vyklubala dost dobrá '80s záležitost. Tomík a ta jeho slečna to zahráli dobře a k tomu skvělá hudba. Možná bych si představoval trochu pestřejší konec. 4-* ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie.Ani jsem nečekal, že se budu bavit, tak jak jsem se bavil.Během sledování jsem si neustále říkal, jak bych řešil danou situaci já, kdybych byl na jeho místě.Tom Cruise se za těch 30 let ani moc nezměnil, jen má o trochu svalové hmoty a vrásek víc.Příjemná komedie na jeden večer, která vůbec neurazí. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Besyna, ja Toma Cruisa v ničom inom nemusím... ale práve v tejto roli ma skvele pobavil. Riskantný podnik je predchodca bláznivých tínedžerských komédií, kde jeden hriešok v neprítomnosti rodičov (rsp. pokus o podnikanie v praxi) spustí lavínu nečakaných problémov. Dokazuje navyše, že kým sa tínedžerské komédie nerojili ako huby po daždi, mali ešte nápaditý obsah. Zábavné, napínavé a čierno-humorné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kluby mladých podnikateľov, by si možno, zrejme, alebo v skutočnosti mali zobrať príklad z tohoto filmu, ktorý z malého veľkého Toma urobil hviezdu. Za pár dní tisíce prašúl. No a my diváci sa len môžme tešiť z toho, že nie všetky teen komédie 80. rokov boli na úrovni PORKY´S a jeho (pre)nasledovateľov. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Producent snímku si přál, aby Tom Cruise působil více jako teenager a aby proto kvůli roli shodil 5 kilogramů. (Monco)
  • Scéna, kde Joeal (Tom Cruise) tančí na skladbu "Roll Old Time Rock N", byla celá improvizovaná. Scénář obsahoval pouze instrukci, aby herec tančil na rockovou hudbu. (Monco)

Související novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

Reklama

Reklama