Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ona je bez peněz, on je bez peněz, tak budou obírat vládu USA :) Jejich štěstí při svatbě je podobný jako když jste objednaný k zubaři na vrtání stoličky, ale kdo by se v tom vrtal. Pokud tenhle vtipný fakt přehlédnete, jsou Zranitelná srdce celkem solidní film, který minimálně neurazí, a možná i pohladí po duši. Sofia Carson je nádherná, Nicholas Galitzine zase příšerný herec a i když jim tam chemie moc nefunguje, odpustíte jim to. Klasický romantický drama, který se minimálně vaší přítelkyni bude líbit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko oslavných ód kade-tade, a pritom to až také unikátne a výnimočného vôbec nebolo. Miestami som mal dokonca pocit akoby pozerám ďalší film Nicholasa Sparksa. Ale treba uznať, že to bola pekná romanca, určite lepšia ako tie klišé hlúposti á la Rosamunde und Inge. Scenár vyznieva miestami trochu prvoplánovo, ale rozhodne som sa nenudil a bolo to celkom fajn. Postavy ma bavili, aj s ich pohnutými osudmi, ktoré aspoň poriadne rozprúdili dej. V rámci tohto žánra je to určite nadpriemer, ale globálne je to tak akurát na 3*. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele

Příběh není špatný, kdyby herci uměli hrát. Nicholas Galitzine by se spíš vyjímal někde na molu než ve filmu. Vlasně svým absolutním nedostatkem byť špetky talentu shodil celý film .  Sofia Carson na tom není o nic líp. A mohla to být s přivřenýma očima slušná romance., ale ke všemu ještě i nízký rozpočet z filmu čouhá všemi otvory. A že jich je. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to nebylo špatné, i slza ukápla, ale bylo to zoufale přeslazené a předvídatelné. Člověk přesně věděl, co a jak se s kterou postavou stane. A já ještě měla problém s hlavní hrdinkou. Byla mi s tím svým rýpáním a hádavostí nesympatická, navíc mi vadil i její hlas, takže hudební čísla jsem si nedokázala užít. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Docela fajn romanťárna, bohužel hodně se dozvíme z obsahu, a ještě navíc je to dost předvídatelné. Bylo by to mnohem lepší, kdybych o filmu nic nevěděl, ale i tak patří k tomu lepšímu od Netflixu. Zajímaví, neokoukaní herci, příběh už tu samozřejmě sice byl, ale tak proč ne - a celekm zajímavý konec...70% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama