Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

2Pac 

všechny recenze uživatele

uf...mam rad Kinder vajce...zboznujem prekvapenie... Tak vážení, Punisher ma dostal...ano, priznavam, ze ma dostal, podla vacsiny, totalny brak. Typicky rambovsko/komandovsky hrdina na okraji spolocnosti, hovadsky zly zaporak, obrnene auto, vybuchujuce auto, brokovnica s urezanou hlavnou, kopec akcnakovskeho klise...To vsetko vysperkovane ElMariachimJohnnymCashom, zaujimavym hudobnym podmazom, bolestsposobujucim nanukom, prenosnym hydrantom, Rusom v pasikavom tricku a hlavne brutalnou nadsadzkou.... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nejdřívě řeknu dvě věci: 1) Nikdy jsem nečetl předlohu. 2) Neočekával jsem skoro nic. Film jsem shlédl před dvěma týdny a opravdu jsem se divil, jaktože má tak nízké hodnocení. Kat má vše, co vede k natočení absolutní sračky, za kterou tvůrci vždy dostanou pár kopanců do prdele: Johna Travoltu jako záporáka, superhrdinu, debutujícího režiséra a neznámé herecké obsazení (až na Travoltu, Pattona a Janeho). Nicméně... Kat nakopává záporákům prdele s opravdu vynikající "choreografií" a dobrými nápady. Samozřejmě jsou zde i skličující momenty a jednostranný děj... ale původní myšlenka takový průběh vyžaduje. Místy je film až surově drsný, což jen podtrhuje dusnou atmosféru. Film jsem shlédl se spolužáky, kteří sledují spíše seiály typu Medicopter a Kobra 11, a i ti si jej zamilovali. Po skončení jsem chtěl přídavek, alespoň jeden. Tvůrci mě ale nevyslyšeli, tak musí jít hodnocení o hvězdičku dolů, nedá se nic dělat. Když posadíte svou chlupatou prdel do křesla s obrovským balením popcornu a připojíte se k této nesmírně zábavné jízdě s výkřiky "Můj ty bože!", "Joooooo!" ... Pak budete doufat, že akademici vytvoří novou kategorii - nejvíce cool zážitek. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Akcia je v poriadku, Punisher je tiež v poriadku a vtip, ktorý sprevádza celý film je viacmenej ok. Miestami padne fajnová hláška a vzápätí padne voľakto z Punisherovho listu. Škoda, že Punisher tak málo trestá a tak veľa "vtipkuje". Inak je to pohodová akcia. Your mother is gone, she took a train. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Punisher měl velké ambice a nebylo to zdaleko ono, jak jsem očekával z traileru. Způsoby vraždění, brutalita...tohle všechno jsem očekával o jednom stupínku výš, ale přeci jen jsem se dočkal, a to správné poslední půl hodinky. Jinak ostatní okolo hrozná nuda a kéž by to bylo o několik špatných scén zkrácené. Audiovizuálně to je fajnšmejkrovka, ale co se týče scénáře či nějakého hlubšího rozměru, na to nečekejte. Bavit se ale zřejmě budete, stejně jako já. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice sem čekal akční nářez (jako v komiksu) toho se tady bohužel nedočkám ale pár zajímavejch killů (když probodne řvoucího chlápka tak že je mu vidět ten nůž v puse) a hlavně za Rusáka kterej je neodolatelnej. Tom Jane vypadá drsně ale škoda že se štáb neutrhnul ze řetězu jinak by tenhle film byl fakt nářezárna prostě slibný téma ze kterýho šlo vymačkat milionkurvakrát víc stejně jako u Daredevila. Je to docela zábava a scény s tim kytarystou a z Rusákem si pouštim furt dokola. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Mnoho scén mučení Spackera (Ben Foster) Quentinem Glassem (Will Patton) bylo improvizovaných. (akisha)
  • Ve scéně, kdy se hlavního hrdinu chystají zabít a jeho ženu a dítě srazí auto, žena leží na zádech. V dalším záběru je však na boku. (Terva)
  • Pred výberom Tampy, ako miesta natáčania filmu, uvažoval režisér aj o Biloxi, Mississippi, Alabame, New Orleans, Louisiane a Texase. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama