Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

ditrue 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz prumerny film. Napad neni nic moc a ze vseho nejvice mi pripomina segalovky "muz ktery vzal zakon do svych rukou". Celkem sympaticke postavy, hlavne teda Ashley a Johnny se mi libili. Na Rockovi nevim co lide vidi (nejspise to bude jeho wreslingovou minulosti) a akcni sceny sice zvlada ale ze by to byla dokonalost sama se rict neda. Takhle sem se mozna pri sledovani bavil, ale ted o par tydnu pozdeji si nic zajimaveho nedokazu vybavit. 45% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Rock sa snaží obnoviť slávu klasických akčných nárezov v štýle Schwarzeneggera z osemdesiatych rokov. Svojou postavou síce Arnieho nedobieha, no myslím, že výberom žánru, akčnou nadupanosťou a takisto príjemnejším herectvom sa mu to určite darí! A jeho filmom budem len rád, len keby ostal v podobnom žánri. 80%. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Film byl krátkej ,místy dost přehnanej, ale já se prostě bavil. The Rock je tu fakt hustej a obecně v tomhle kousku si nebere ohledy s nikým a ničím a hlavně díky tomu neuvidíme (narozdíl od Kráčející skály2) desítky minut nudnejch dialogů o hovnech, nýbrž jen spoustu přestřelek a bitkek v casinu. Asi jsem dost nenáročnej divák, ale pro mě tenle film fakt ůčel splnil. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tímto filmem se The Rock zapsal u širší veřejnosti a mnoho lidí si ho od této doby pamatuje. Stejně tak já jsem pak začal sledovat jeho filmy a ty nejpodstatnější jsem již viděl (nemyslím třeba film Víla Zuběnka :)) Film má necelých 70 minut, takže příjemně uteče. Není divu, že má 109 fanoušků, protože se na to prostě dobře dívá. Já jsem Walking Tall viděl nejméně 3x, což značí, že i mě si film velmi získal. Sympatické oživení dodala filmu sexy Ashley Scott a srandista Johnny Knoxville z Jackass. Prostě pohodovej snímek, který si mnoho lidí rádo za čas připomene. 80% // NOVA (fit zoom picture) - No vida...a na připomenutí jsem nemusel čekat ani rok. No dobře, uznáván, že prázdninový TV program je tristní, a tak z té nabídky mi přišel The Rock jako nejlepší varianta :) A opět to příjemně uteklo, tentokrát jsem se nemusel ani zabývat čtením titulků, tudíž CZ dabing splnil úkol. Mimochodem...pan Procházka se na Dwayna hodí podle mého nejlépe. Procenta ponechávám - 80% // (9.1.2016) NOVA HD (4:3) - Stále 80% (with J.) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Dát Rockovi do ruky trámek a poslat ho vyčistit zkorumpované město byl geniální nápad a scéna s návštěvou kasína film zvedá minimálně o hvězdičku. Zbytek je bohužel spíš k pláči. Kolem akčních scén většinou bývá i nějaký děj, před kamerou chodí různí lidé, duchaplně si povídají a dělají všechny ty další věci, na které je člověk u filmů zvyklý. Jako nenáročná zábava na odreagování je tahle mlátička ideální. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) se ve většině případů nenechal zastupovat kaskadérem. Jen v některých nebezpečných scénách za něj zaskočil jeho bratranec Tanoai Reed. (vlachino)
  • Ve sceně, kdy Chris Vaughn (The Rock) a Ray Templeton (Johnny Knoxville) rozebírají auto, Ray rozbije narázníkem jeho přední sklo, ale v následující scéně je vidět, že sklo je nepoškozené. (Guilemot)
  • Pro „nesportovního" herce Johnnyho Knoxvillea (Ray Templeton) se stala nezapomenutelnou fotbalová scéna, v níž musel obstát v konfrontaci s The Rockem (Chris Vaughn) a McDonoughem (Jay Hamilton), kteří se oba na univerzitě tomuto sportu věnovali... (duklak2)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama