Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Kráčející skála

Kráčející skála (2004)

Tenhle film patří k mým nejoblíbenějším ,příběh je zajímavý a také podle skutečné události. Pokud se přenesete přes to , že je to béčkový film a je natočen v typické americké cool verzi ,můžete si film krásně užít. Hlavním tahákem tohohle filmu je hlavní postava Chris Vaughn, kterého ztvárnil Dwayne Johnson ( The Rock) .Podle mě povedený remake filmu ze 70.tých let a pro mě už kultovní film, kterej sem viděl milionkrát .

Zastav a nepřežiješ

Zastav a nepřežiješ (2006)

U tohoto filmu sem se skvěle bavil , je to akční nářez ,kde adrenalin stoupá a drsný humor vás taky nenechá v klidu. Samozřejmě spoustu lidem můžou vadit nelogičnosti a až přehnané tempo filmu a bud se přesto prostě přenesete a budete si film užívat nebo budete po zbytek filmu nadávat na jeho nereálnost . Do hlavní role perfektně zapadnul Jason Statham , těžko si v ní představit někoho jiného .

Vítězové a poražení

Vítězové a poražení (1999)

Můj nejoblíbenější film z prostředí amerického fotbalu a to hlavně díky skvělému režisérovi Oliveru Stonovi a hvězdnému obsazení, ale také proto ,že americký fotbal sám hraji a pravidelně sleduji NFL a doufám , že takovýto film českým lidem alespon trochu přiblíží tento krásný sport ,protože bohužel u nás není rozšířen tolik jak bych si přál . Kdo má rád filmy o am. fotbale , může se mrknout na můj profil , kde mám seznam filmů s touto tématikou .

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Je to hlavně film pro fanoušky akčních filmů ze starší školy ,kteří dostanou přesně to co chtěli. Pro všechny fanoušky jsem vytvořil českou fansite www.expendables.4fan.cz

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Pohádkový komiks pro chlapy , přesně jak má být .Vizuální stránka výborná , dialogy prosté , ale o to účinnější , obrovský příval testosteronu,emoce a monumentálnost každou sekundu ... Tady prostě musí dát každej správnej chlap plný počet !!!