foto

Tanoai Reed

  • nar. 10.2.1974 (46 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cesta do Palomy
2011 Kazatel
2010 Iron Man 2
2009 Blood and Bone
Poslední noc
2006 Batman Legends
2005 Constantine
Doom
2004 Stepfordské paničky
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
Daredevil
Dark Justice

TV seriály

2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Blízký přítel (S03E19)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražda ve vlnách (S01E06)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dva zbývají (S06E20)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky