Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

roli sehrálo i to, že jsem nemusel platit a přesto jsem to viděl v kině. Garfield je líný až běda, má plno unuděných ironických zábavných hlášek a vydává se na záchrannou misi s cílem najít Odieho. S jeho povahou to asi nebude nic lehkého ale pro nás je lehké aspoň jednou se dodívat do konce. Tento rok jsem si na něho znovu nostalgicky vzpomněl při skvělé narážce v Zombielandu. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Jako jsou filmy s nálepkou "mládeži nepřístupné", tak na tomhle obalu by mělo být velkými písmeny "dospělým nepřístupné". Kresleného Garfielda neznám, takže nemůžu srovnávat, ale tohle byla zábava z těch nejubožejších. Ještě že aspoň trikové spojení "živých" herců a "G" byly na úrovni, protože jinak by Garfield (po své oblíbené jízdě po břiše) doklouzal zaslouženě až do odpadu. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Garfielda mám rád. Dřív jsem měl tunu komiksů a pokaždý jsem se u něj zasmál. Tak jaktože je jeho filmová podoba tak hrozná? Bill Murray (Hlas Garfielda) je super a Jennifer Love Hewitt je krásná. Nicméně zbytek herců jsou herci na baterku. Garfield vypadá dobře. Digitálně je to pěkné, ale příběh je taková rychlokvaška. Pár úsměvných scén a toť vše. Od svého vypaseného hrdiny jsem čekal trošku více. Hlavně má na víc. Škoda 80 minut. Kdyby udělali seriál, bylo by to koukatelnější. ( 35 procent ) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Měla to být pocta skvělému komiksu, ale díky zaměření na hodně mladé dětské publikum je z toho ostudná katastrofa, na kterou se může podívat leda absolutní ignorant a neznalec Garfieldových stripů, fanouškům to bude trhat srdce od první minuty, stejně jako mě. Kéž by tvůrci milovali Garfielda tak, jako on své lasagne, mohla to být bomba, bohužel to spíš vypadá že měli k filmu stejný vztah jaký má tento zrzavý tlusťoch k pondělkům... ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Já nevím, zdá se to jenom mě? Ten film nebyl vůbec vtipný... Stripy s ním jsou parádně vtipné, ale tohle nebylo ani trošku. Dobře, trošku jo, ale nějak extra jsem se nesmál. Krom Jennifer Love Hewitt, která je tu naprosto sexy, není ve filmu nic, co by mě dokázalo donutit k tomu, se na něj podívat ještě jednou. A animace Garfielda nic moc, eště že v originálu je Murray k sežrání ;) 45% ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Příprava filmu trvala několik let, původně měl hlavnímu hrdinovi filmu propůjčit hlas Lorenzo Music, který namluvil Garfielda již v seriálu, vysílaném mezi lety 1988 a 1994, a v několika televizních filmech. Ten ale zemřel v roce 2001. Jako jeho následovník měl zpočátku (před angažováním Billa Murrayho) největší šance John Goodman, který je – stejně jako Garfield – víc „prostorově orientovaný“... (imro)
  • Podle Billa Murrayho přijal herec nabídku na nadabování kocoura Garfielda jen proto, že si špatně přečetl jméno scenáristy. Scénář filmu napsal Joel Cohen, Murray si ale myslel, že vidí jméno Joela Coena - poloviny slavného bratrského dua. (Nin)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama