Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Stevena Seagala z jinak ne moc vydařeného roku 2003. Velkým pozitivem je to, že zde je vynikající Byron Mann. Film má sice jednoduchý, ale zato velmi dobře zpracovaný příběh. Soubojů a akce je tu celkem dost. Mně se film líbil tak na 4.5 hvězdy, ale objektivní kvalita je tak 55%. Opět zářný příklad podhodnocení Seagalových filmů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pmätáte si na toho bleskového chlapíka so znakom smrti, ktorého je ťažko zabiť nielen kôli jeho nemilosrdnému zmyslu pre spravodlivosť? Tak presne ten je späť! Steven Seagal skáče, kope, odhadzuje nepriateľov na desiatky metrov, strieľa ako boh. A má tu aj erotickú scénu... Práca s dublérom a s lanami je skvelá, záporáci ukážkovo učebnicoví, scenár presne podľa osvedčených pravidiel. Ešte k tomu je tu znesiteľné duševné posolstvo. ŽOLDNIERI SPRAVODLIVOSTI sa pokúsili nájsť novú cestu pre Stevana a ja som bol presvedčený, že by sa jej mal držať, teraz som si istý, že so schopným režisérom nás dokáže potešiť aj takýmto retrom v štýle deväťdesiatych rokov... Tak zaslúžene tri šutre som už akčnému video filmu dávno nedal... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Thajsku "někdo" unese dvě americký holčiny, a hodlá na tom vytřískat peníze (nebo aspoň celej únos hodit na místní teroristickou organizaci v domění, že Amíci přiběhnou, vymlátěj teroristy a zase zmizí. Ale to by jedna z těch holčin nesměla být dcera Jake Hoppera, bývalého (teď nevím jestli vojáka, nebo poldby nebo co, ale na tom nesejde), a ten si něco takového nenechá líbít.... Jak už kdosi psal, námět vykradený z Komanda, sice dobrý režisér, ale takřka žádný prostor k vlastní tvorbě, a přitloustlý Seagal (zde je jeho výkon opravdu obdivuhodný, uhýbat letícím šípům či je mečem rozsekávat v půli, na jeden dva zásobníky vystřílet celou thajskou armádu, znáte někoho lepšího?). Jediné, co je na Seagalových filmech (a to takřka všech) k pochválení je to, že si pro každý nový film Steven vybírá nové exteriéry, takže se člověk kapku podívá po světě, tentokráte právě do Thajska (i v každé scéně nám zavazí jeden nejmenovaný hrdina)... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajima vas co se stane, kdyz hodite prase mezi cinany? Tak se podivejte na tenhle film. Funici tlustoch s opuchlou vrascitou drzkou alias Steven Seagal is back. Prejdu rovnou k hodnoceni: zrucny reziser a dobra kamera - 1*, slusna hudba - 1*, jeden z nejlepsich filmu ze Seagalem poslednich let - 1*, hodne dobra choreografie souboju 1*, omezeni ruznejch motliteb a podobnejch sracek na minimum - 1*. Takze to mame 5* a od toho si odectete 1* za naprosto trapny pribeh a dialogy a druhou za Seagala a mame tu solidni 3*. Ono by tenhle film mohl bejt docela slusnej akcnak kdyby nevykradal kde co, nebyl postavenej na naprosto trapnym pribehu (Seagalovy unesli dceru a on je vsechny rozseka) a hlavne kdyby v nem nehral Seagal (kazdej cinan, kterej v tomhle filmu chcipne, hraje lip nez Seagal). Ale na druhou stranu Seagal ani jinej druh filmu nema, protoze v kazdym mu nekoho unesou nebo zabijou a on je pak vsechny zabije a uz nic lepsiho stejne nenatoci, takze si myslim, ze ty 3* jsou akorat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

On už to trvá dobré dvě dekády, kdy Steven Seagal vlastně jen úsměvně mává rukama a kmitá prsty jak na nějakém besídkovém setkání v mateřské škole. První Američan, který v Japonsku otevřel školu aikida, už nikdy neopráší starou slávu a jen zoufale spoléhá na milosrdný střih. Tvůrci do akce vkládají nejrůznější serepetičky včetně otravných zpomalovaček, hlavně, aby to vypadalo co nejlépe. Pánové, nevypadá! Jednotlivé akční sekvence mají mdlou choreografii, zadýchaný bitkař (a kdo ví, jak často nahrazován dubléry) je spíš k smíchu, děj a díry v něm raději neřeším. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)

Reklama

Reklama