Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve známé písničce se zpívá o tom, že „medvědi nevědí, že turisti nemaj zbraně“. Medvědi ale bohužel také nevědí, že když najdou v lese kokain, který při neúspěšné předávce vypadl z letadla pašerákům, neměli by ho žrát. Takový medvěd na koksu totiž vůbec neví, co dělá. Ke smůle všech lidských hrdinů příběhu se drogy vysypaly nad idylickou přírodní rezervací, kde by jim za normálních okolností hrozily maximálně puchýře. I proto se jich tu sešlo tolik – klasičtí výletníci, děti za školou, matka jednoho z nich, obětaví strážci parku, gangsteři, kteří hledají spadlý kokain, policista, hledající pro změnu tyhle gangstery… Jak si myslíte, že dopadnou, když narazí na čtvrttunové chlupaté monstrum na tripu? Špatně a většinou na několik kousků. Ačkoliv všichni sem původně dorazili z rozdílných důvodů, teď se upínají k jedinému cíli – dostat se pryč se zdravou kůží. A to nebude jen tak. Zatímco skutečný předobraz medvědího antihrdiny se v roce 1985 předávkoval a pošel, ve filmové verzi je mnohem odolnější, vynalézavější a naštěstí také zábavnější. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (237)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No mohla z toho být slušná taškařice. To by se ale režie musel ujmout někdo zručnější než je Elizabeth Banks. Na thriller málo napínavý(spíš vůbec) a na regulérní komedii je to málo vtipný. Herci svým herectvím určitě neoslní. Navíc většina postaviček, který se ve filmu objeví je prostě divná a jejich dialogy doslova ubíjející. O tom, že sjetej chlupáč je otřesně digitální snad ani psát nemusím. Na druhou stranu nějaká ta akce se najde, dojde i na krev, utržený končetiny i střeva. TOPem je pak asi scéna se sanitkou. Když to shrnu tak možná tahle story o sjetým méďovi někoho pobaví ale mě osobně to až tak nevzalo. Každopádně nechápu jak takovej film může jít do kin. Kdybych na to do kina šel tak jsem vyloženě nasranej. Naštěstí mám dost rozumu na to abych od Elizabeth Banks očekával nějakej zázrak. A tak z pohodlí domova uděluju tomuhle kousku 2 hvězdy. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks je výborná komediální herečka, která za ta léta v branži dost pochytila včetně vkusu pro skvělý dobový hudební doprovod - ostatně fanoušci Wet Hot American Summer budou hned v prvních vteřinách jásat radostí. Problém je v tom, že s režií se bohužel stále ještě dost pere. Zde jí dosti zachraňuje zadek zvolený námět a skvěle vybraní herci. Mitchell z Takové moderní rodinky, "charakterní herečka" Margo Martindale, synátor Ice Cubea, Tormund z Hry o trůny, detektiv, kterého známe díky jeho proslulému "Sheeeeeeeiiiiiiiiiiit" a samozřejmě i poslední filmová role Raye Liotty. A pak několik naprosto skvostných scén jako celá pasáž se sanitkou, úvodní scéna v letadle a několik dalších v druhé polovině. Bohužel pevné režijní vedení filmu citelně chybí a jednotlivé přiběhové linky i postavičky jsou hrozně zvláštně vedeny. Jako správně ujetá krvavá jednohubka to naštěstí pořád funguje, ale Elizabeth musí na sobě ještě hodně zapracovat, pokud to s režií myslí vážně. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ten film nevie, či chce byť hororom či komédiou., chce byť obe a nie je nič. Škoda, že práve toto bol posledný film Raya Liottu, nedôstojné herca jeho formátu. Elizabeth Banks je taká priemerná herečka, ale ako režisérka neviem, neviem. Filmu chýba kvalita a niektoré efekty boli ako spred 40 rokov. Ak si chcete obľúbiť tento film, musíte ukradnúť tomu medveďovi kokaín. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Z potenciálně zábavné brutální komedie udělala Elizabeth Banks líně se táhnoucí podívanou plnou nesympatických postav, nefungujícího humoru a nulové atmosféry. Pár fajn lekaček a sympatický méďa trhající lidi na kusy nestačí, když se člověk většinu času kouká na hodinky a vyhlíží závěrečné titulky. Podprůměrný film, který body získává spíš za svoje zábavné téma než za to, jak je zpracovaný. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Medvěd na koksu je zasr*ně dokonalý film, na kterém je vidět, že co se týká filmů podle skutečných událostí, mají tvůrci neuvěřitelnou představivost. Teda, tady podle pravdy udělali tak 50 procent. Medvěd našel koks a sežral, to že pak chcípnul je dalších padesát procent, ale kdo by to řešil, že? Na film jsme vyrazili s kámošema jako na coby největší p*čovinu co můžeme momentálně v kinech vidět, a musím říct, že nejspíše nejsme zklamáni. Jeden by napálil hned 5*, druhý 2*, no a já jak je vidno 3*. Popravdě jsem si myslel o filmu (jelikož takovýhle bezduchý zábavný sr*čky mám rád - v hromadě případů). Ale film se bohužel snažil být co nejvíce při zemi, nehledě na to, jak debilní to je. Takže i já s hodnocením zůstávám jakžtakž při zemi. Největší chybou tohohle filmu je dle mě to, že se snaží být prvoplánově komedií. A proto se snaží co nejvíce nasekávat co nejvíce vtipů. neříkám, že prvních 15 minut, kde to tak je, nefunguje a ani na chvilku bych se nepousmál, ale je to to nejslabší, co od filmu s takovým potenciálem názvem medvěd na koksu chcete. Toho medvěda tam je málo, docela. A když už tam je, tak taky docela trvá, než se to s ním rozjede. namísto toho se to tvůrci pokoušejí ,,zabít'' jakžtakž hláškujícími postavami, které ale ne vždy fungují. A když už tedy na akci došlo, tqak jsem se nachytal, že jsem se do smíchu téměř až nutil. A kámoše to poměrně děsilo. Tam chlápkovi ukosovali nohu, nebo tam zas jinýmu rozškrábli břicho, načež vypadli střeva, která hned na to začali medvědi požírat... a já se smál. Byl jsem snad v takových okamžicích jediný v celém sále, dokonce i kámoši byli trochu zděšeni. No prostě, chyba tohohle filmu tkví v tom, že je prvoplánovou komedií. Kdyby to bylo podáno jako skutečně vážný horor, vyniklo by to třikrát tolik a já bych se smát nepřestal. Nejkladnější na celém filmu je často nápaditá kamera, scéna se záchrankou, soundtrack a smrt hipíka. Jinak toho moc není. A to je škoda. A nechci znít jako sexista, ale v rukou muže by to podle mě bylo humornější (což ten film být měl, takže i lepší). 5/10 více ZDE: ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Cocaine Bear měl být dočasným pracovním názvem. Producenti se rozhodli film vydat pod tímto názvem, protože se jim nedařilo vymyslet nic jiného. (KGBelik)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama