foto

O'Shea Jackson Jr.

  • nar. 24.2.1991 (25 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Straight Outta Compton

TV pořady

2015 Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1997 View, The (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 OMG: OMG (hudební videoklip)
2010 Ice Cube feat. Doughboy, OMG: She Couldn't Make It on Her Own (hudební videoklip)
Ice Cube feat. Doughboy, OMG, WC, Young Maylay: Y'all Know How I Am (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace