Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je předvánoční nákupní období. Jonathan nakupuje v obchodním domě dárek pro svoji přítelkyni – rukavice. Stejný dárek si v tu samou chvíli jedna mladá dívka vyhlédne pro svého přítele a Jonathan jí ho zdvořile přenechává. Zapovídají se a jdou spolu do restaurace Serendipity – „Šťastná náhoda“. Dívka věří, že je vše otázkou náhod. Nakonec se s Janathanem rozloučí a odjíždí taxíkem. Jemu bylo s krásnou neznámou moc dobře. Vzápětí se však znovu setkají. Oba si totiž v restauraci něco zapomněli. Prožijí spolu i zbytek večera; dívka – Sara chce však jejich další setkání ponechat náhodě. Slíbí, že vpíše svoje telefonní číslo do knihy a prodá ji. Pokud to má vyjít, Jonathan si knihu koupí. On zase své číslo píše na pětidolarovku. Nakonec jdou do hotelu a každý jede svým výtahem. Pokud se sejdou na stejném patře, patří k sobě. Jonathanovi vše ale pokazí spolucestující. Saru už nenajde... O pár let později má Jonathan před svatbou s Halley. Stále si ještě občas vzpomene na Saru. Ta zatím pracuje jako terapeutka a také ji její přítel hudebník žádá o ruku. Jonathan ji zrovna znovu, ale zatím bezvýsledně, začne hledat. Náhodně ale objeví účet od dárku, který tenkrát chtěl přenechat Saře. Je na něm číslo jejího účtu. Jonathanovi se nepodaří získat její příjmení, ale starou adresu ano. Sara se též zaměstnává myšlenkami na Jonathana. Rozhodne se odjet se svou kamarádkou do New Yorku, kde ho tenkrát potkala. Začíná jejich vzájemné hledání a téměř střetávání se... Sara s kamarádkou potkávají Halley. Sary kamarádka ji zná a odchází s ní na zkoušku svatby. Za Sarou zatím přijíždí její snoubenec. Mezitím zve Halley Sařinou kamarádku na svatbu a Sara má jít s ní. Halley dává Jonathanovi malý dárek – knihu. Je to právě ta, do které kdysi Sara napsala své telefonní číslo. Jonathan konečně zjistí její současnou adresu a s přítelem Deanem odlétá za ní. Sara je však stále v jeho městě – New Yorku.. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že míra pravděpodobnosti událostí je v tomhle snímku extrémě nízká. Jenže John Cusack a Kate Beckinsale jsou opravdu sympaťáci, kterým budete přát, aby to nakonec, pravděpodobnost nepravděpodobnost, dali dohromady a pokud to celé nebudete brát příliš vážně, tak je Serendipity (docela divný název) milá oddychovka na nedělní odpoledne. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická oddechovka pro všechny, kdo mají tento typ filmů rádi. Výběr obou představitelů byl velice šťastný. John Cusack se určitě bude líbit všem ženám a velice sympatická Kate Beckinsale zase mužům. Kromě těchto představitelů hraje hlavní roli ve filmu náhoda. Náhodou se potkají, náhodou se spolu míjejí a náhodou se opět šťastně sejdou. A "náhodou" se celkově povedl i tento roztomilý film... ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

V momente, ked' dávala Halley knihu Cusackovi a mala nohu cez nohu v tých extrémne sexy topánkach na tenkom podpatku, jej členky -decentne poodhaléné, prebudili vo mne ukrutné vášne a úpenlivo prosebné túžby. A práve vtedy v tom osudnom momente som si uvedomil, či Jonatán nie je náhodou jebnutý a zároveň tiež aj skutočnosť, že čo na tom chujovi preboha vidí?! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ani ja som nečakal nič viac než ďalšiu obyčajnú priemernú "americkú " romantickú komédiu a v tomto ohľade ma Chelsomov film veľmi príjemne prekvapil. Nenáročný a na romantický žáner až prekvapivo zábavný filmík, ktorému nechýba kúzelná vianočná atmosféra, ale predovšetkým veľmi dobrá hlavná dvojka. Kate Beckinsale je tu tradične krásna a okúzľujúca a John Cusack zase pohodový a vcelku prirodzený. No, ja som sa rozhodne ani trochu nenudil a myslím, že Lásku na stope si ešte nie raz doprajem... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak jak nemusím romantické filmy, tak zrovna u tohoto mi i slzička ukápla. Námět je velice vydařený a filmu tím dodává patřičnou originalitu. Od počátku jsem hlavnímu hrdinovi držel všechny palce které mám a jen jsem si přál , aby už bylo konec všem těm katastrofám a omylům, které ho při cestě za svou vyvolenou potkávali. Nakonec samozřejmě všechno dobře dopadlo a já jsem byl rád, že jsem po dlouhé době zase viděl dílko, které mě v tomto žánru zaujalo natolik, abych mu mohl dát téměř plný počet hvězd :o) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (13)

  • John Cusack a Kate Beckinsale strávili spolu pri natáčaní len veľmi málo času, tak ako aj ich postavy. (Karush)
  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii, Toronte, v New Yorskom Central Parku, New Jersey, San Franciscu a Ontariu a trvalo 3 mesiace. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama