Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já jako vydržím dost, jsem tolerantní a hlavně mám rád alternativní přístup k filmové tvorbě. Ale toto je moc. Vytvořit surrealistickou komedii pro dvanáctileté děti, to chce koule, a musí je mít jak filmaři, tak i diváci. A takových, kteří v tomto žánru ocení rozevlátý přístup k věci, bude určitě minimum. Je to magořina a úplně zbytečně. Nepochopil jsem nic, možnosti jsem myslím vyčerpal. 30% ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela průšvih !!! A hlavně ve scénáři !!! Takovej přiblblej filmeček pro 12ti letý americký fanynky?? Nevím která zhulená hlava tohle vymyslela, ale ani Lindsay ani Megan Fox to nezachránily. I když - to se asi ani zachránit moc nedalo. Váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale pro dnešek 2 i když si to víckrát určitě nepustím :o)) ()

Reklama

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Až príliš nudná komédia sladkokyslej Lindsay. Síce si zaspievala pár pesničiek, zaklamala ako sa na správnu teenagerku patrí, dostala sa do sporu s Megan Fox (môj druhý film s touto herečkou, ktorý som videl po Transformers), no nakoniec ako inak sa jej všetko podarilo ako chcela a rozprávka je na konci... Iste, veď máme radi niekedy takéto flash story, ale táto je veľmi slabučká. ()

lesotho 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že zvládnu zkouknout spoustu amerických kravin, ale tohle mi dalo zabrat. Ještě štěstí, že jsem během toho mohla být na netu, páč dívat se na to pořádně, tak bych si asi musela vystřelit mozek. O tomhle filmu se nedá říct, ani že je průměrný. A že by herecké výkony byly zářivé, o tom taky pochybuju. Vlastně ani moc nechápu, co lidé vidí na té megan fox, další (jen) hezká holka, ale na mě až moc vyumělkovaná. No prostě od začátku dokonce podprůměrná teenegerová "komedie". Jestli já nejsem s tou jednou hvězdičkou moc shovívavá... ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopitelně jsem mlhavě tušil, do čeho lezu. Tušil jsem, že tento snímek je určen naprosto jiné sortě diváků. Přesto jsem do toho šel. Dokonce jsem přežil i písničku. Ale když se holčina dověděla o zániku jakési kapely, vzdal jsem to. Příště si mám hledět svého žánru a ne takových debilovin. 20131011nest. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama