Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně nahozený příběh, od kterého jsem vzhledem ke všem indiciím nečekal nic velkého ani novátorského, přesto však až příliš rychle sklouzl do notně ošoupaných dějových prefabrikátů, které nedokázaly nabídnout žádný opravdu zajímavý moment. Ujde jako jednohubka na večer, od kterého nic nečekáte, v paměti však nejspíš neuvízne. Nemá totiž nic, čím by se uchytil. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Tohle je dokonalá romantická komedie. Nic tu nechybí. Absolutně kladná a navíc velmi populární dívka v novém kolektivu najde svou absolutně zápornou sokyni, která je navíc bývalá jejího budoucího, ale ten film je samozřejmě především o hudbě...V průběhu filmu jsme tipovali, co se asi stane za deset minut a snad vždy to vyšlo. Takže děti, podívejte se, budete mít děj amerických romantických komedií o teenagerech do zásoby. Možná vás to i rozbrečí. A ta hudba je hrozná. H. je strašně tuctovitě upištěná a uchraptěná a Ten Vyvolený dokonce zpívá falešně. Vážné skladby originálněji vybrat nemohli. Jediné co trochu stojí za tu jednu hvězdu je ten technař. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších teenage filmů, který se mi líbil od malička a stále mě nepřestává bavit. Nemluvím tady o hereckých nebo pěveckých výkonech, to by hodnocení rozhodně nezvedlo, ale o krásném příběhu, jehož prostředí je mi tak blízké. Zajímavá kamera a hudba (která však občas působí až příliš monumentálně) podtrhují silnou atmosféru filmu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sam Schreiber / Mitch Rotter | Hudba: Aaron Zigman, Machine Head | Produkcia: Sean McNamara,, David Brookwell, Toby Emmerich, A.J. Dix, Sara Risher, William Shively | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Brookwell McNamara Entertainment | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 14,867,514 $ || Jednoduchá odrhovačka na motív "život je niekedy krutý, no musíš ísť ďaľej" a "splň si svôj sen". Na prvý raz celkom príjemná oddychovka, no napodruhý krát už vadí až príliž priemerný talent hlavnej predstaviteľky. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama