Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film očividně ví, jak ždímat z naivních dušiček emoce, ale sám si podkopává nohy. Ať už zoufale nesympatickou hlavní představitelkou, ke které jsem našel cestu právě jen skrze její osobní tragédii, tak odporným způsobem zpěvu, kdy každé vyzpívávané "hmm-mm-mm" trhá uši, tak i tím, že učitelé na škole, která si hraje na tu nejlepší hudební školu v zemi, uznale pokyvují hlavou na stupidní r'n'b beaty. Ale i když mi při závěrečném poplácávání po zádech, kde všichni začnou zpívat se všemi, bylo naprosto špatně, díky občasnému záchvěvu dojetí či solidnímu soundtracku plnému teenagerského rocku se na dvě hvězdy došplhám. ()

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Hilary Duff byla odmalička snad má nejoblíbenější herečka. A tohle byl pár let můj nejoblíbenější film. Miluji zpěv, a proto jsem se do Hilary alias Terri Fletcherové dokázala opravdu vžít. Snímek, který dokáže opravdu rozplakat, a kdykoli ho vidiím, opravdu ty slzy jsou:) Dávám 4 hvězdy za film a za Hilary a další hvězdu za krásného Olivera Jamese:) Tenhle film zkrátka u mě bude na prvních příčkách. ()

Reklama

zero_zelo odpad!

všechny recenze uživatele

tak to pardon, ale jako milovník béček až céček a otrlý divák si dovoluji říct, že pokud bych tomudle dala jedinou hvězdičku, tak si ty ostatní, kdykoli čemukoli udělený, můžu strčit do prdele a rovnou asi i smazat profil. a eště sem to viděla dabovaný. netušila sem, že v dnešní době se dá dabovat tak kvalitně jako kdysi dávno Dva roky prázdnin, kde se netrefovali občas nejen do huby, ale kolikrát snad ani do postavy. ps: komentář Nathalie (**) souhlasí, toto je pouze můj osobní dovětek ()

fleker 

všechny recenze uživatele

eště jednu babičkovskou...tudle sem byl u ni na navštěvě....abyste si ji trochu lip představili....a upřesnili jeji věk...tak je někde na pulce cesty mezi sedumdesatkou a urnou....no a byli sme tam s brachou...a babka sourozence peskovala za to že jim zabil ševce....a ja povidam...že jak moch zabit ševce...když byl cely dva tejdny v brně...a vona se rozpovidala....že jako mu donesla ty zdevastovany koženy boty.....a že von na tom delal ve dne vnoci...ale ze uz je ze stary skoly...tak si s tim nako nevedel rady...a babka kdyz videla jak se stim trapi...tak jako ze mu neco rekne....a ja povidam....co žes mu řekla zdeno? (ja jirikam zdeno...vona se tak menuje) ...a vona že prej za nim dosla ...a povida mu...pane Kubeš....vite co?...vy se nadtim mordujete uz nekolik dnu....je vam už přes petaosumdesat roku...to se budete na stary kolena takle mučit? Nechcete to radši vzdat? ......no a starej kubeš, povida babka....dva dny na to umřel.............noale co mi obvinujes moji vlastni krev?, ptam se............no neni to snad jasny? zahudrovala jak krocan....ten chlap se s tema botama tak trapil...ze uz to nerozdejchal..........nojo...povidam ja....ale aby to vzdal....to si mu poradila ty!!! , von to jenom spatne pochopil ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jiný, byl hodně silný na emoce, dokonce jsem se i rozbrečela, ale i přesto musím dát hodně kladné hodnocení, protože to byl hodně dobrý příběh s dobrým koncem, ten mohl být trošku lepší, mohl by trvat déle, ale tak, s tím už nic neuděláme, takže docela dobré. Jinak tahle role Hilary Duff přesně sedla, rozhodně tenhle film doporučuji, a to všem, kteří mají tuto herečku rádi nebo se jen rádi podívají na příběh se šťastným koncem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)

Reklama

Reklama