Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (64)

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Stačilo mi pouhých pár dnů na to, abych zkoukla všech 5 sérií. Občas jsem u toho proseděla celý den, nedokázala jsem se odtrhnout. Myslím, že na QAF by se měl kouknout každej zamindrákovanej pitomec, kterej netoleruje homosexualitu. Pro mě asi nejlepší seriál, na kterej jsem kdy koukala. Objevil se mi úsměv na tváři, ale padly i slzy :) TOP!

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Opakovaný vtip přestává být vtipem. Pro mě tohle byla naprosto promrhaná hodina a půl. Hodinu koukat na to, jak na parkovišti omráčí milion lidí a furt dokolečka. Opravdu jsem si přála, až bude mít KONEČNĚ těch 12 lidí, aby se to už trochu rozjelo. Jenže ono se to moc nerozjelo. A navíc... myslím, že těhotnou ženu z filmu mohli opravdu vynechat, protože to mi znechutilo film ještě víc.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Hooodně slabý. Velký zklamání, stejnej příběh, useklej prst, kterej nikomu ani trochu nevadil (????).

plakát

London (2005) 

Tak trochu... o ničem. Škoda.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Pro mě nuda, nuda, nuda. Pár světlých chvilek se tam našlo, ale jinak mě to fakt nebavilo. Jediný, kvůli čemu jsem film dokoukala do konce, tak kvůli nádherný Keiře.

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Líbí se mi to, fakt líbí!:) Pilot vypadá velmi nadějně, jsem zvědavá na další díly:)

plakát

Demi Lovato: Stay Strong (2012) (pořad) 

Popravdě jsem s Demi zkoukla jen pár filmů, v Camp Rocku mě ohromila, ale potom jsem se o ní už nijak nezajímala. Dnes jsem ale narazila na tento dokument, měla jsem hodně času, tak jsem si řekla, proč se na to nepodívat. Během pár minut jsem byla dojatá. Z Demi byla cítit obrovská upřímnost a toho si u dnešních umělců vážím ze všeho nejvíc. Nic z toho jsem o ní nevěděla, ale tohle mě opravdu dostalo.

plakát

Bez domova (2003) (TV film) 

O tom, jak je důležité nevzdávat se a bojovat, i přesto, že život nastraží tolik překážek, že se zdá vše nemožné.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Neskutečnej snímek. Místy jsem zírala s otevřenou pusou, místy uronila slzy, místy se smála, místy jsem byla zmatená. Film doplňoval opravdu nádherný soundtrack, který vše ještě podtrhl. Mia Wasikowska zahrála roli Jany opravdu výborně a já nemůžu dát nic jiného, než zasloužených 5*