Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

michael.film 

všechny recenze uživatele

Terri (Hilary) bola príliš vtieravá na môj vkus. Počas filmu stále neprichádzam na to či ide o Drama, Komédiu alebo Teenegerský žvást storočia, viem len to že pre Hilary Duff bol toto úspech - Zatiaľ jediný film na ktorý sa dá pozerať a ona v ňom hrá, inak ma jej filmy nikdy neoslovili (Samozrejme okrem Modernej Popolušky :D Christmas Movie ktorý som videl raz za život) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by si tvůrci filmů Danielle Steel odskočili vytvořit něco pro mladé americké ovečky. Úroveň je podobná. Scénář tohoto filmu je neskutečně hloupý, prvoplánovitě sladkobolný a primitivně nedomyšlený. Hillary Duff v hlavní roli herecky slabá, i když sympatická. Takovýchto hudebních dramat (snad?) pro mládež už vznikly mraky, toto dílo je navíc jedním z nejslabších článků této žánrové hromádky. A pokud takto vypadá výuka na amerických uměleckých školách, no tak to teda ouvej! Velmi slabý rychlokvas s nezajímavými postavami. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

37 % - Svařák komedie, dramatu a romantiky, umíchaný ze existujících všech klišé. V tomto případě vyniká hlavně umělé dojení emocí, nepřirozená hra na city, nánosy sentimentu, Toho cukru je tady tolik, že cukrovkáře by po požití snímku museli ihned odvézt na ARO. Deset kostek v malém espresu. Místo sušenky jsou k němu servírovány šroubované, patetické repliky, jaké by živí lidé z masa a kostí zřejmě nikdy z pusy nevypustili. Hrdinové jsou ploší jako letištní runway, černobíle rozděleni na ty „hodné“ a na ty „zlé“. O nějaké byť elementární psychologii postav nemůže být řeč (kraluje týpek jménem Kiwi). Zpěv Hilary Duff nechávám bez komentáře :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)

Reklama

Reklama