Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den jako každý jiný se pro cestující newyorského metra během jediného okamžiku změní v peklo. Čtyři nelítostní únosci se pod vedením pana "Modrého" zmocní soupravy metra, ve které drží 14 rukojmí. Požadavek banditů je prostý - výkupné ve výši 5 milionů dolarů do jedné hodiny, jinak začnou rukojmí zabíjet. Napětí roste s každým poskočením vteřinové ručičky. (Kubesz)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedná se v podstatě o doslovný remake originálu snad až na pár detailů ( Z pana hnědého je holka, únosci se nemaskují, zvýšilo se požadované výkupné) ale to mi nepřekáží. Stejně tak mi nevadí ani to levnější televizní zpracování. Stejně to je komorní film odehrávající se v podstatě na jednom místě tak co. Olmos sice není Matthau, ale svůj post odehraje se ctí stejně tak jako Onofrio i když ani on nemá na charizmatického Shawa. Takže vlastně by mohl někdo namítnout, že je to film který nepřináší nic nového, což je sice pravda, ale pro mě pořád snesitelnější a o třídu výš, než bezkrevný remake od Tonyho Scotta. Tahle verze každopádně té původní a pořád nejlepší rozhodně nedělá ostudu.60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá televízna záležitosť. Zaujímavo natočené, super obsadenie, trochu klišé (hlavne k záveru)... Je to nekompromisné, napínavé... Občas je tam nejaká tá postava navyše (hlavne v tme podzemia je zbytočne veľa ľudí). Dobre odvedená robota... ()

woody 

všechny recenze uživatele

Co s budeme nalhávat, D'Onofrio je božan a záporáci mu vždycky sedli ... To jde poznat i přes strašnou režii, výkony spoluhráčů a slovenský dabing. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Remake klasiky z roku 74 přesně odpovídá typicky podprůměrným tv parametrům, jediným výraznějším prvkem je Vincent D´Onofrio v roli vůdce lupičů. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama