Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Už od počátku po větě, že nesmí na světlo jsem tušil, oč půjde, a nespletl jsem se. Občas nějaká šmouha ve tmě a sem tam zříme i kousek Matildiny masky. Děj nic moc, občas hlucho, trikově to ujde, ale těchto je ve snímku skutečně poskrovnu. V závěru zajímavá maska upálené. Celkově tedy nic moc. Slabě průměrný film kategorie B. Nova09080087152,8201 ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zpracovaná duchařino.... z démonsou zápletkou. Mě se to líbilo. Aspoň tam tak nepoletovala a nedělala je bu-bu-bu. Ale vzala to dost razantně do pazour... :)Pak ta finální zrůdička... už v té kápi to vypadalo dost strašidelně... :) Tenhle film se vážně povedl. Teď se budu bát tmy zas o trochu víc. Super. :) ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Úplně nejhorší to zase nebylo, ale jako horor Propad do temnot naprosto zklamal. Příběh o zlé zubní víle by na mě možná působil v době, kdy mi padaly poslední mlíčňáky (ty poslední mi vlastně vytrhli u zubaře). Takže ani tehdy asi moc ne. Opravdu jsem se bál až úplně na konci, jak tomu parchantovi Billymu vypadl poslední zub. To jsem se fakt lekl, že to zubní víla všechno přežila a film bude pokračovat:) ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nudná krávovina pro osmileté děcka, kterou strejda verbal a peytl očtyřkovali zřejmě na základě dávné vzpomínky, kdy jim při vytržení posledního mléčného zubu ztráta krve způsobila chvilkové poruchy vnímání a ti dva infantilové věří na zubní vílu dodnes. Na mě bohužel poletující strašidlo (děsivé asi jako karnevalová maska z Kiku za 49kč) nezapůsobilo. Než se čas od času mihlo, z nudy jsem v těch hluchých místech dostala asi pětkrát měsíčky a když se konečně s bábou začalo to nesympatické osazenstvo v závěru trochu pošťuchovat, uondaný divák již ztratil zájem. Jednu hvězdu za zábavu, kterou jsem si užila při finálním odhalení masky, aneb Freddyho stará goes to Hollywood. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zubní víla, to je čistič, hlídejte si hlavní jistič! Kromě zvuku není jediný aspekt, kterým by záhrobní aktivity nasrané wire-fu dentistky mohly zaujmout a mně nejde na třetí stoličky, jak se na tak malém časovém prostoru mohou objevit i několikaminutové naprosto hluché pasáže. Liebesman je mlíčňák.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama