Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu i přes strašně pitomou zápletku vypadal docela slibně. Atmosféra byla výborná, takže kdo nepřemýšlel nad logikou a trapnýma dialogama, mohl si užívat trochu strachu. Jenže pak se nějak přestala hodit do krámu tetička zubejda a příběh o unášených malých dětech a i atmosféra šla do háje za vší tou ztracenou logikou. Konec už byl opravdový propad do temnot. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Asi chápu všechny ty námitky a výhrady proti tomuhle filmu, jenže jak se dívám okolo, jsem jeden z mála, co se u něj vážně bavil. Darkness Falls má slušný spád, hodně krátkou stopáž a místy funkční napětí (začátek je dokonce výborný a rozhodně navnadí). A i přesto, že zoubková víla je plně digitální, její ksicht se rozhodně povedl (hold Stan Winston no...). Kašlete na scénář, serte na kameru - tohle je prostě "fun without brain" a jako jednohubka funguje zcela sebejistě. ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo. Tenhle film je tak obyčejný až hrůza. Celou dobu čekáte, že se ten létající kus hadru s maskou vyklube v něco alepoň trochu inteligentního, bohužel ale marně. Film celou dobu působí, že se rozjíždí a bude gradovat v něco většího, ale pro mě to zůstalo jen u rozjezdu a na konci se ještě navíc prudce duplo na brzdu. Škoda, zoufale nevyužitý potenciál, který námět nabízel. 35% ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Som sam prekvapeny do akej miery ma to bavilo. Na svedomi to ma urcite ten ,da sa povedat originalny pribeh / Zubna Vila ako obluda s porcelanovym ksichtom to je dooost dobre /, celkovo dobra sledovanost pocas celej jazdy / a hlavne zo zaciatku to bolo az neumerne dobre :)/a sympaticka minutaz vdaka ktorej sa to cele nesnazi zbytocne sa natahovat tam kde uz vazne nie je treba. Jednohubka, ale pre mna stravitelna lepsie ako som si myslel. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím pár desítek hororů, které byli strašidelné ale měli pomalejší rozjezd. Tento horor má neuvěřitelně rychlý začátek a musím se přiznat, že v prvních 10 minutách jsem se tedy opravdu bál. Ze začátku jsem si myslel, že jde spíše o pohádku, přeci jen víla " Zubnička " nezní moc strašidelně. Zhruba 30 minut to mělo skvěle našlápnuto a poté to ztratilo tempo a bylo to trošku nudnější ale stále to mělo výtečnou atmosféru. A potom přišel docela slabý konec, který byl ještě ke všemu podle mně docela přehnaný. Dále bych se chtěl zmínit o výborných vizuálních efektech ale především o zvukových efektech, které byli naprosto dokonalé. Přes všechny klady a zápory z toho vytřískám nejvíc tak 3,5*. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)
  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama