Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi ma potesila Kate Micucci. Je to "zjav", ktory som si pamatal este ako hostku u Conan-a O'Brien-a. Mimoriadne talentovane ziena, ktora i svojim vyzorom posobi, akoby ozil animovany charakter. :) To "prepnutie" zahrala dokonalo. "Crazies....are what's scaring me". Priemer, hoci chapem, ze tento typ reklam ma na roznych ludi a i pohlavie rozny vplyv. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně osobitá epizoda (Amirpour zcela vlastní), která vyniká především stylem (mizanscéna, color-grading, kamera, všechno perfektní). Herci super, groteskní podtón taky, jen ta metafora vcelku dost průhledná, ale ničemu to vlastně v konečném důsledku nevadilo. Taký coenovsky vtipně podtaktovaný body-horror. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ať mi sajrajt kůži žere, vydržím. Nejsem krásná, což mě sere... vím, co s tím." Uťápnutá preparátorka ptáků, nesměle šilhající svýma buličíma očima, která by se v soutěži krásy umístila hned za Simonou z Comebacku, byla zamindrákovaná až na půdu, zde spíš do sklepa. Tak mocinky moc se chtěla podobat "krásným" kolegyním v práci (umělohmotné čůzy k pohledání, o které bych si ani rezervní pneumatiku neopřel), aby se už nechovaly jako (t)lamy vikuně a za jejími zády jí neplivaly na obličej hořké sliny posměchu, a tak moc se chtěla sama sobě (prý manželovi, pfff) líbit, až to "krapánek" přehnala s čuměním na reklamy a propagovanou špica kosmetikou. Výsledek byl uspokojivý, vypadala jako... po týdenním nostop natáčení pornoscén Bukkake. Nechutně upatlaný příběh, s hezky vycpanými zvířátky, včetně jednoho starého vola (celej já), ovšem dějově rozblemcané, navíc bez jakéhokoli smysluplného finále. Já i docent Chocholoušek už jsme jí stlali erární postel... a ono nic. Jen tři růžové tuby objednávám. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zaujímavé, ako naše vlastné očakávania napokon ovplyvňujú naše hodnotenia. Nemyslím si, že si práve táto časť zaslúžila takú vlnu pohŕdania, pretože jej pointa bola naopak dosť silná. Povedala by som, že je to najsmutnejší príbeh z celého seriálu a preto aj dosť ľudský. Áno, možno aj trochu zdĺhavý, ale nie zas neúnosne. Myšlienka posadnutia samým sebou na úkor toho najvzácnejšieho, čo mám (v tomto prípade jedinej milovanej osoby) je práveže celkom aktuálna a zamrazí. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najslabší diel celej série. Protagonistka síce sympatická, námet však bizarný, zbytočne rozťahaný a koniec bol úplne WTF. Namiesto sľúbenej hororovej kuriozity som dostal bizár o prehliadanej ošklivke Katke, jej otravných preafektovaných kolegyniach a potvore z pleťového krému. Iste, dá sa tu polemizovať o tom, že diel ukazuje, ako veľmi dáme na to, čo si o nás myslia ostatní. Spracovanie ale bolo fakt divné. Neviem, či to, že scenáristka aj režisérka boli ženy bol zámer a malo z toho vzniknúť niečo "od ženy pre ženy" (aspoň podľa námetu), ale táto časť svojim námetom pôsobila v celej sérii ako päsť na oko a až neprirodzene divne. Akoby tam ani nepatrila. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama