Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když se pablb, slizoun a trdlo začnou motat okolo jedné mrchy bez svědomí, která velice dobře ví, jak použít svůj hedvábný hlas a (patrně také velice hedvábné) tělo ve svůj prospěch? Navzdory očekávání a bolest slibujícímu pohledu na navoskovaného M. Douglase v úvodu se Začalo to jedné žhavé noci vyvinulo do slušné komedie. Loupající se vrstvy vyprávění z různých pohledů působily osvěžujícím dojmem, Goodmana mám rád (ne tak Reisera, jehož jsem mohle jenom v Jsem do tebe blázen). Dillonův trouba mi nebyl sympatický a kromě toho, že ve mně jeho příběh vzbudil soudružskou lítost, docela jsem mu jeho úděl přál. Liv Tyler zase jednou předla jako Arwen a nežral jsem jí sice její triky u auta, ale všechno ostatní ano. Douglas vypadal příšerně stylizovaně, ale nakonec mi byla jeho přisprostlá postava nejsympatičtější. Propletený příběh byl zábavný a bizarní finále mi trochu evokovalo Coeny v pozitivním smyslu. Celkově jsem byl dost spokojen a hodnotil bych klidně kolem 70 %. Čtyři hvězdičky si ale schovávám pro filmy, které mě něčím hodně zaujaly, což bohužel, navzdory všem svým kvalitám, žhavé noci nebyly. ()

Reklama

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príbeh jednej sexice, ktorá trom mužom dokonale zamotá hlavu, je úžasná mozaika troch príbehov rozprávajúcich v štýle Pulp Fiction - čiže príbeh v rozdielnom podaní troch nadržancov, ktorí by "ho" vopchali aj do mixéru, .. príbeh plného postáv, ktoré sú sami o sebe uletené, .. príbehu, z ktorého tečie čierny humor, štipľavé a pikantné dialógy a ktorého absurdita a genialita vám dôjde až v závere, keď zistíte o čo tam vlastne šlo. Prejdem ale k tomu najpodstatnejšiemu - nikdy v živote už asi neuvidíte Liv Tyler v takto šťavnatých a pritom nevinne, zručne a vtipne natočených scénach, pri ktorých musí v každom chlapovi zabublať a zovrieť testosterón až sa vám z uší bude pariť a aj ten najzaprisahanejší kňaz musí oľutovať sľub celibátu. Naozaj kvôli Liv si to pozrite. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama