Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

keddy79 

všechny recenze uživatele

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

Emafera 

všechny recenze uživatele

Ráda bych dala vyšší hodnocení, asi by si to zasloužilo, ale hrozně mi vadí ten neuzavřený podivný konec. Vlastně se pořádně nedozvíme, kdo za tím vším stojí, jen malá vysvětlení k jednotlivým situacím a to ve mě zanechává pocit jakési neuzavřenosti. Jinak opravdu napínavé, je o čem přemýšlet, herecky vyvážené a vizuálně povedené. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ máte ženu, ktorá sa bojí zostať na noc sama v dome, tak odporúčam pozrieť si tento seriál bez nej. Ja si viem živo predstaviť ako by moja polovička v polovici seriálu začala googliť dodatočné zabezpečenie domu a montáž ďalších desiatich kamier. Každopádne veľmi zručne natočená miniséria, dostatok vypätých scén, ale nečakajte prvoplánové ľakačky. Prím tu hrá najmä atmosféra, perfektná kamera a hudba. Nemôžem opomenúť ani veľmi dobrý casting a výber lokácie. Ja som to zhltol za jeden večer, a aj keď so záverom sa mohli popasovať lepšie, stále vysoký nadpiemer. 85%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Úplně nerozumím premise, že bude děsně napínavý a mysteriózní obviňovat postupně úplně každýho, kdo se tady objeví před kamerou...? S takovou logikou se dá usoudit, že kdybych tam bejval po ulici šel já, odseru to taky. Krásná ukázka toho, že dobrej nápad a dobrý provedení má k sobě občas stejně daleko jako pravá a levá noha. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Tohle se opravdu povedlo! Žánrem je to takový napínavý 7 dílný thriller, kdy si divák neustále klade otázku kdo píše ty dopisy? Miluji knižní detektivky, seriálové kriminálky resp. odhalování, kdo je vrah atd. Navíc, zde mi přišla i sympatická sestava herců hrající uvěřitelné postavy. Vlastně každá epizoda mi přišla napínavá, mnohdy emočně vygradovaná … Herečka Jennifer Coolidge, kterou znám především jako Stifflerovu matku z American Pie zde předvedla aspoň pár dobrých fuckujícíh hlášek. Poslední díl možná trochu vyzněl na prázdno, neboť konec je otevřený. Ale tak když je to dle skutečné události (snad jen ten hlavní středobod děje), tak to beru. Ani mi nepřijde, že by to bylo nějak překombinované a zvraty přesycené – mě to tak vyhovovalo. Někomu to může sednout méně, ale já to zhltnul během jednoho dne. Doporučuji! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)

Reklama

Reklama