Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Za mňa ďalšia niečím výnimočná mainstream kokotina z holyúdu, aj ked s pekným obrazom. Ale sledovať, ako v každom druhom filme pomaly sa snaží parta belochov vyjebať alebo dojebať partu černochov ma už ozaj unavuje. Keby to aspoň nebolo od polovice filmu tak predvídateľné s klasickým happyendom. Dve hviezdy za Julianne Moore a pekný obrazový filter. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdokonaleších zamotanců co sem zřel. Nejdřív nás vtáhne film do prodejny, kde multi bohatej spratek, dýluje knížky a hraje si na romantickýho chudáka. Vetře se k němu černá romantická zdělankyně, jakože hnedlě láska, no a pak se to kapitolově seká dál a mění hloubš, až se to celý zakuklí, a vylítne ptáček, a naplní to duši štěstím a radostí ze skutečnosti, že i v nešní ovnem amazaný obě se tvořej takovídlejakože sqwosti. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„RYCHLOST, KLID, IMPROVIZACE“…  Začalo to jako nějaká červená knihovna (až jsem se musel přesvědčit, jestli jsem tady správně). Teprve potom se z toho vyklubal „kruhovej“ příběh o tom, jak si oškubat svýho hejla. To je taková hra, na kterou (asi) nemáme všichni žaludek a přesto se můžeme stát její součástí. I když prej „Poctivýho člověka podvýst nejde“… Samo o sobě je to vyprávění celkem zdlouhavý. Fajn je, že to dává (hlavně na konci) smysl. Není to žádná akčňárna, ale poctivě budovaný drama s fajn rozuzlením. Takový nenáročný, ale fajn pokoukání.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám macechu zlatokopku. 2.) Všichni po mně chtěj prachy.  ///  Thx za titule „Karel Himmer“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologicka pohadka z mestskeho prostredi. Pomaly chod, trocha podezirani. Ke klasice zanru to ma daleko, ale je to dost chytry film se zvraty. V kategorii mirne zabavny zabijec casu. Lze ho sledovat s prateli, rodinou nebo sam se ztlumenym svetlem a druhy den si v hlave uvedomite, jak to do sebe zapada. Ve tretim dejstvi drama prekrocilo hranici uveritelnosti. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama