Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

castor 

všechny recenze uživatele

Pocitově je to asi spíš na tři hvězdy (protože se mi to záhy vykouří z hlavy), ale prostě ten příběh neměl úplně nepevné švy. A jednoduše si dokázal díky několika slušným zvratům udržet náskok před svými diváky. Startujeme u knihovníka, který se zakouká do půvabné studentky. Brzy jsou z nich dvě hrdličky a rozjíždí se příjemná newyorská romance. Vážně jde o thriller/drama? Jde. Protože jemu ono knihkupectví patří, a když se její bratr dostane do finančních potíží, vyjde najevo, že 350 tisíc dolarů pro něj nepředstavuje problém. A protože ona není tak úplně postgraduální studentkou. Přitom je to teprve začátek, postav, které se zdají být někým, bude přibývat. Takže se na scéně záhy objeví empatická a milá zlatokopka Julianne Moore nebo charismatický manipulátor Sebastian Stan (úchvatně neurvalý v sérii Pam & Tommy) s pokerovým výrazem a jasně nalajnovanými plány. Některým fandíte, jiným méně (za mě třeba zhrzený synek miliardáře), nicméně nějaký ten podvod má v rukávu nakonec každý. Kachní žaludek má zelenou. Finále už to má s pravděpodobností hodně nahnuté, ale dá se to tvůrcům odpustit. Určitě bych uvítal víc opravdu silných zapamatovatelných scén, ale přesto jde o elegantní kus, který divákovu inteligenci neuráží. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, slušné krimidrama s pomalým vyprávěním o několika postavách podvodníků, kteří jen zdánlivě spolu nemají nic společného.. A pak, pak se kruh uzavře. Konec je super, i když mě moc nepřekvapil.. Jinak nečekejte krvák, nebo nějakou vyvražďovačku, je to psychologické drama s výborným obsazením, kde jde o balík peněz a možná i o něco víc...80% ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Další z řadu podfukářských filmů s méně obvyklým způsobem vyprávění oklikou z pohledu jednotlivých postav. Pro diváka, který zná obdobné filmy (jako jsou série filmů Podfukáři nebo dnes už klasika Dannyho parťáci nebo Italian Job), se může zdát příliš předvídatelný, ale já jsem tento snímek uvítal, protože podobných v poslední době moc natočeno nebylo a jednou za čas mám na tento subžánr chuť a tu Sharper docela ukojil. 65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštním námětem, který Vám nic neřekne už obsahem zde, ale mnohdy ani v průběhu samotného filmu. Ten totiž začíná poměrně běžně, obyčejně, všedně, aby se pak postupně děj čím dál tím více zamotával a vytvářel domnělé tajemno. Já jsem mu ale na lep neskočil. Moc mě to nebavilo a zajímaví herci tomu taky moc nepřidali. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama