Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologicka pohadka z mestskeho prostredi. Pomaly chod, trocha podezirani. Ke klasice zanru to ma daleko, ale je to dost chytry film se zvraty. V kategorii mirne zabavny zabijec casu. Lze ho sledovat s prateli, rodinou nebo sam se ztlumenym svetlem a druhy den si v hlave uvedomite, jak to do sebe zapada. Ve tretim dejstvi drama prekrocilo hranici uveritelnosti. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda a největší letošní trápení. Bratříček Focus a Podfukářů ? Těžko. Místo heistů a podfuků se tu řeší mezilidské vztahy a převažuje drama, kde se fakt nic zajímavého celé 2 hodiny neděje. Postavy mě vůbec nebavily, dialogy yaaawn, o rychlém tempu, napětí či zábavě zde nemůže být ani řeč a celé je to takové chladné, odtažité a nezaujaté k divákovi. "Zvraty" mě tu nepřišly absolutně zajímavé ani šokující. Za mne ztráta času, nebavilo mě tam absolutně nic. 3/10. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Drama o pár šmejdech, co obírají hejly. Dobrá kamera a i kostra příběhu byla dobrá. Asi tak polovina záběrů je však bohužel zbytečná a druhá polovina jde tempem, které je tak 5-10x pomalejší než tempo normální. Táhlo se to šnečím tempem, protahovalo, nudilo, z kraje brutálně, uprostřed pořád dost a na konci vlastně taky. Furt jsem jen poskakoval dopředu v naději, že se konečně někam posuneme... A taky si myslím, že babičky by měly hrát babičky a nesnažit se ze sebě dělat někoho o generaci či více mladšího. (26%) ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Po trošku vleklým začátku se to s nástupem Maxe rozjede a je to bomba až do konce. Je to tak brilantně a poutavě poskládaný, že ty dvě hodinky utečou jak nic a člověk je skoro celou dobu napnutej jak kšandy. Docela dlouhou část filmu jsem měl takový ten pocit částečně tajemna, částečně uspokojení dokonalosti plánů a neustávající zamotávání zápletky, co uměly navodit ty krimi thrillery v devadesátejch letech. Ač pro mě osobně byl konec docela neuspokojující, kompozice vyprávění filmu mi přišla natolik dokonalá, že jsem si ho stejně nejvíc užil a hodnocení na celkovým dojmu to neubralo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama