Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedovolte, aby vám nostalgie zaslepila oči. Těžko říct, co bylo skutečným průkopníkem jihoamerických telenovel na českých televizích, ale tohle k tomu nemá daleko. Ono je to i znát na lehce nestereotypních dějových linkách a postavách. Osobně bych to ale spíš viděl na Esmeraldu. Rád bych našel nějaký klad alespoň na tu jednu hvězdičku, ovšem nic ze seriálu mě nikdy nezaujalo (ač někteří členové okolí to žrali), Natalia mně nepřišla přitažlivá a ani úvodní znělka mě nebavila. Proto odpad. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Dialogy a romantické linie, tedy základ žánru telenovel jsou stejně pitomé, výprava je stejně papundeklová. I přesto na tuhle telenovelu mám daleko lepší vzpomínky než na ostatní zástupce a nestydím se podle toho hodnotit. Může za to to titulní videoklip, netradiční komické a ztřeštěné postavy a jakási obecná mladická lehkost oproti unavené statické konkurenci. Pokud by to někdo slušně sestříhal a dal do minisérie do deseti dílu, možná bych se pravidelně díval. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších telenovel. Dobrá zápletka, plno vtipu a emocí. Navíc Natalie Oreiro stejně jak dobře zpívá tak i hraje a i díky jejímu výkonu dávám 4 hvězdičky. Viděl jsem asi 95% všech dílů a některé postavy jsem si zamiloval. Jediné co bych vytknul je na můj vkus příliš mnoho rozchodů a návratů k sobě u hlavních hrdinů. Ale tak každá telenovela je o tom, že na začátku je on a ona a až na konci jsou oni :-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jihoamerický vlhký klín. Spojení Natalie Orálo a Fakunda Ararouna je nepřekonatelné. Jak se ale popasovat s mrzkým zbytkem. Stačí si nahodile vybrat jakýkoliv díl z bohatě škály jednotvárného pojetí seriálu a divák je opit krystalickým výplachem čiré stupidity, co má troufalost po létech od premiéry opětně okupovat vysílací čas. Romantika tak obludná, až i ženské ročníky 50+ spěchají během reklamních bloků na nákup tamponů. dějová schvácenost a schematičnost cloumá nevídaně se střevním procesem, tudíž po každé epizodě následuje střevní katar a řídká stolice provází účastníky sezení ještě celé měsíce po finálním polibku ústředních představitelů, dostávají zabrat i bulvy, kdy nezřídka dochází k nezvratnému odchlípení očních sítnic, když kameraman třímá kameru, co má vizuál, jak když s ní absolvuje bahenní lázně. Zabijácký je i dabing, který umocňuje velmi bizarní zážitek. Vysílacímu času, který je této roztomilé zhovadilosti vyhrazen, se tedy napříště vyhnu. 0/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)
  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno