Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti manželky najde detektiv útěchu v umělé ženě, která vypadá úplně jako ona. Záhadný gang ale chce jeho novou společnici využít na něco úplně jiného. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Malé indie scifíčka treba podporovať, ak ste fanúšikmi žánru. Len je škoda, že Wifelike pôsobí skôr televízne než indie. Okrem spomínaných inšpiračných zdrojov by som ešte spomenul Total Recall. Je zrejmé, že podobný námet by vystačil na hodinku v takom Black Mirror, tých 105 minút je zbytočných. Filmu dominuje architektúra a dizajn úžasného funkcionalistického baráku, na druhú stranu ale všetky ostatné prostredia tak pôsobia veľmi fádne, až béčkovo. Rozuzlenie a aj samotná otvorená pointa potešia, je fajn, že tvorcovia nešli po tom najprvoplánovejšom riešení. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Můj první dojem z filmu byl, že se při něm budou všem feministkám vzteky ježit chlupy na nohou, což mi samozřejmě působilo škodolibou radost. Druhý dojem byl záhy ten, že tenhle film bude naopak asi pořádná feministická hovadina a chlupy se u něho budou ježit mně. No a nakonec se z toho vyklubal něco jako detektivní humanistický sci-fi romanťák, kdybych měl tedy škatulkovat. S hezkým vizuálem, hezkými androidkami, klidnou kamerou, ale jen průměrnou zápletkou, aspoň pro toho, kdo má už ve sci-fi něco načteno a nakoukáno. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Detektiv patra po kriminalnikovi uprchlem do blizke budoucnosti, ktery na cernem trhu obchoduje s roboty. Muzete si koupit nahradu manzelky, pokud je zabita (ani zminka o nahrade manzela). Zacina to jako teensex fantasy , ale pak je z toho neco vice. Vsechno je na hranici skutecneho a neskutecneho. Johnatan Rhys Meyers a Elena Kampouris maji na platne vzajemnou chemii at uz mluvi nebo ne. Ale to na toto pomalu plynouci sci-fi, ktere je zmatenou metaforou nestaci. Neplytvejte casem na sledovani. Ma to dobrou myslenku, ale spatne provedeni. Pripomina to Ex Machinu, lonsky After Yang nebo Westworld z roku 1973. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to být chytrou paranoidní sci-fárnou s překvapivými zvraty, ale k tomu chyběl schopnější scenárista, režisér a vyšší rozpočet. Na scénáři je vidět snaha, ale chybí mu sofistikovanost, stejně jako nevýrazné režii, která asi hlavně maskovala nuzný rozpočet. Body za to, že to sice vypadá levně, ale netahá to za oči mizernými triky jako nějaká céčková srágora. A nenechte se zmást plakátem, na kterém Meyers mává pistolí - ve filmu ji sice celou dobu nosí a občas i někoho odpráskne, ale akční to fakt není. Zkuste radši Ex Machina, Westworld nebo epizodu Přijdu hned z Black Mirror. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Mě se to nakonec i přes počáteční nedůvěru líbilo. Čekal jsem dle hodnocení slabší béčko. Ano mělo to jisté nedostatky, ale nakonec jsem byl mile překvapen zvratem úvodního děje a samotná myšlenka musí potěšit každého chlapa. Né že bych si stěžoval, ale ta představa ...přijdete domů a čeká Vás "družka" Elena Kampouris vau. Elena Kampouris byla úžasná a snová zahrála to výborně. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama