Reklama

Reklama

Noční agent - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 8 h 9 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noční agent mě bavil. Přes všechna klišé, chybějící logiku, do očí bijící kraviny... Postavy, zvlášť ty vedlejší, smutně nevyužity. Spousta z nich spolu se smrtí jako by vyšuměla do prázdna. Ale já v tom nic jinýho, než  oddech nehledala. Takže si u koukání s diváckým sparošem vždy řeknete... ty vole, to je ale blbost, co se právě stalo/děje... a bavte se dál. 3,5* ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela svižný, dobrý, akcí nasáklý špionážní thriller, kde hlavní postavu skvěle ztvárnil Gabriel Basso. V prostředku se to ale pokazilo, už to nebylo tak svižné, děravý scénář, kde věci nedávaly smysl a k tomu plno klišé, takže jsem se musel trochu donutit se na to dodívat. Ale ke konci už to zase bylo lepší, zkorumpovanost na každém rohu a v centru dění byl náš agent. Ale ve výsledku to mohlo být o několik dílů kratší a ten prostředek to pokazil docela. Hodnocení: 6,5/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby Night Agent vznikl před 15 - 20 lety, měl by velkou šanci se zařadit po bok dnes už skoro klasik typu 24 hodin. Jenže vznikl loni a není tak ničím víc než slušně šlapajícím oddechovým béčkem, které se úplně nekamarádí s logikou, ale tupost vynahrazuje zběsilým tempem a akcí odpovídající televiznímu akčňáku. Díky tomu tak nenudí, ale že bych netrpělivě vyhlížel druhou řadu se úplně říct nedá...60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S1: Noční Agent je přesně ten typ seriálu, který krásně svižně utíká a po celou dobu tak nějak podvědomě baví, i když divák cítí, že o žádný extra zázrak se zase nejedná. Postavy jsou sympatické, ale trochu moc obyčejné, děj je tuctový, ale zase zábavný a celé to ubíhá jeden díl za druhým, až se divák ocitne ve finále. Tempo i akce je dost a jak říkám - celý seriál prostě baví. Ale skrze jeho neoriginalitu a obyčejnost mu po skončení i tak nechávám "jen" lepší 3*, jelikož si na něj prostě za měsíc už nevzpomenu a nemá vyloženě žádný aspekt, kterým by se odlišoval a vyhoupnul do nadprůměru. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenáročná thrillerová jednohubka.... Stylem mi to připomínalo The Scandal, ale nebylo to tolik přitažené za vlasy.... Příběh je klasický.... neohrožený agent, svědek v nesnázích, spiknutí. Na nic si to ale nehraje.... Já se příjemně bavil, pořád se tam něco děje... Jediné co bych vytkl tak to jsou idioti nájemní vrazi. Jejich dialogy byli zbytečné a nezajímáve.... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama