foto

Gabriel Basso

  • nar. Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 American Wrestler: The Wizard
Nic než pravda
2015 Anatomy of the Tide
Barely Lethal
Ithaca
The Hive
2013 Králové léta
2011 Super 8
2010 Scared Shrekless (TV film)
2009 Útěk na Aljašku
2007 Alice Upside Down
Bill

TV seriály

2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Death (S04E03)
You Can't Take It with You (S04E02)
další epizody (4)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Sbohem (S03E09)
Nudný patron (S03E08)
další epizody (10)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Bojovat až do konce (S02E13)
Nejtemnější den (S02E12)
Bojuj nebo utěč (S02E11)
další epizody (13)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Nové začátky (S01E11)
další epizody (13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Sousedka (S01E12)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace