Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Já vím, proč nemám rád Kolumbijce;) K tomu, co jsme si už trochu okoukali v jedničce, tu máme novou nálož vtipů, fórků a úskoků, tentokrát i v režii Mickových přátel (v čele s Donkem, Wallym a Aboriginy). Takže až v buši uvidíte na stromě viset podprsenku, nechte ji tam...pro vlastní dobro. Velmi vydařená dvojka, kterou měla "série" skončit. 80% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sequel příhod Mickea Dundeeho a Sue Charltonové přirozeně pokračuje v New Yorku, ale po tom, co se naskytne velmi vážný problém, jsou nuceni se vrátit do Austrálie. A tak je příběh opět rozdělen na dvě poloviny. První odehrávající se v New Yorku, druhá právě v tý Austrálii. Tento snímek je přirozeně oproti tomu předchozímu zcela jiný, byť to zpočátku ani tak nevypadá. Opět je tu snůška příjemného humoru s dobrou náladou, která se však změní ve vážnost. Je to zkrátka daleko akčnější a dobrodružnější, tudíž s předchozím snímkem naprosto nesrovnatelné. A je to dobře, neboť tu alespoň nejsou žádné ambice něco vykrádat. Svůj humor to však samozřejmě neztrácí, což při vážných momentech velmi odlehčuje. Pokračování se tedy povedlo a Paul Hogan spolupracující i na scénáři může být na tuto postavu náležitě hrdý. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - Dnes jsem si příjemně zavzpomínal. Dundeeho dvojku jsem měl vždycky raději než první díl a když mi bylo tak 10-12 let, doslova jsem ho žral. Zejména druhou polovinu snímku, kdy se přesouváme z velkoměsta do džungle, mám strašně rád. Některé hlášky si opakuji dodnes. Škoda jen, že už není možno vidět film s původním dabingem z roku 1993, kdy mi suprově seděl Gustav Bubník na mafiána Rica. Momentálně na všech televizích vysílají s dabingem z roku 2006, kdy na Dundeeho je sice stále pan Županič, ale i hlášky jsou dost jiné. Nicméně i tento dabing je v pohodě. Za mě v součtu spokojenost. 77% (with J.) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Klasicky je to slabší než jednička. Chemie mezi ústřední dvojicí stále funguje. Bohužel již je trochu vidět, že jde o pokračování a některé scény a dialogy působí uměleji či toporněji. Tvůrcům to již nešlo tak samo jako v prvním díle a museli je „vypotit“. Přesto jde o povedený film a v kombinaci s jedničkou jde o výbornou sérii. Na zbytečnou trojku se raději dívat nebudu. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Po slavné jedničce už u dvojky jde kvalita rapidně dolů. Přesto dobrý scény tam jsou: na začátku hodí Dundee dynamit u Manhattanu do moře, aby si nalovil ryby. Další excelentní scéna je se sebevrahem, uškrcenou kobrou a hláška "Kdo to byl Nixon?". Jakmile se ovšem objeví pašeráci z Jížní Ameriky, tak zábava klesne, kdy se už čeká jen na to, jak film skončí. A skončí jako v minulém díle, americkým happyendem. [13013. hodnocení, 209. komentář, 64%] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama