Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

kingik 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu se nutně sáhlo po natočení dvojky. Mike Dundee se svojí reportérkou Sue se usadil v New Yorku,ale stesk po domově a jeho kamarádech je převeliký. Problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Milovaná je unesena kolumbijským drogovým bossem, následně je zachráněna, ale Mike se ve městě necítí dobře a neochrání ji tak, jak by chtěl. Přesun z New Yorku do Austrálie je tedy nevyhnutelný. Tam se Mike cítí jako opravdový krokodýl a dá padouchům za vyučenou. Nápady nebyly na rozdávání, ale prostředí australské buše skýtá pro změnu dobrou diváckou konfrontaci, podobnou té, jakou Dundee zažil v jedničce ve městě. Bavil jsem se na stejné úrovni jako poprvé. Opět nebylo gagů přehršel, přidalo se trochu na akčnosti a tempu. Film se opět stal diváckým hitem. Pobaví, ale neoslní. Paul Hogan opět skvělý. Lindě Kozlowski to sluší. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je svině.. Svérázný Mick Dundee (duchovní otec příhod lovce krokodýlů Paul Hogan) je i se sympatickou Sue Charltnovou zpátky. Neoddiskutovatelná síla hlavního dua je ústředním tahákem veleúspěšné minisérie (první díl ukrojil neuvěřitelných 328 milionů dolarů, druhý pak bezmála 240 milionů dolarů). Sice je dvojka tak trochu nastavovanou kaší, která navíc do příběhu roubuje drogové dealery, neurazí ale jako osmdesát procent dnešní komediální produkce. Svoje kouzlo si rozhodně zachovala. Dundee prostě suverénně patří k mým skutečným rodinným srdcovkám té doby (Sám doma, Cesta do Ameriky). 65% ()

Reklama

Všivák 

všechny recenze uživatele

Dundeemu přibyl záporák. Zkouší si taky akční výraz. Humor se tu neopakuje. Dobrých nápadů je pořád dost. Jenom bych řekl, že je tu už až moc obdivovaný. Ze všech stran mu všechno lehce vychází. Záporáci tu jsou fakt neschopní. Ani z nich nejde moc strach. Film ale stále sype supr hlášky. Zábava pořád výborná. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Dvojka skvele rozsiruje a doplnuje puvodni pribeh, zase trosku v jinem stylu. Prvni dil byl vpodstate romantickou komedii, tento sazi na akcnejsi linku. A dari se mu to. Herecky je to bez chyby, rozmanite figurky a postavy (pankaci, Japonci, burani z buse, domorodci), opet je tu stary znamy New York jeste s Dvojcaty i zapadakov v Australii, a v tom vsem drogovy boss, ktery netusi, ze zacinat si s Mickem bude nad jeho sily. I kdyz je pravda akcni cast trochu pohadkovejsi (vsak sam Mick ji bere jako "hru"), o to je vtipnejsi, a zvlast australska druha pulka filmu je pohodova snuska scenek. "Vam ten netopyr vazne chutna??" "Ne, chce to cesnek." :-) [a znovu bych asi doporucil cesky dabing - nemuzu si pomoct, ale Hogan ma tak divny starecky-vidlacky akcent, ze mi to v cestine zni lip....podobne i Kozlowska ma v anglictine pomerne hruby hlas] ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sequel příhod Mickea Dundeeho a Sue Charltonové přirozeně pokračuje v New Yorku, ale po tom, co se naskytne velmi vážný problém, jsou nuceni se vrátit do Austrálie. A tak je příběh opět rozdělen na dvě poloviny. První odehrávající se v New Yorku, druhá právě v tý Austrálii. Tento snímek je přirozeně oproti tomu předchozímu zcela jiný, byť to zpočátku ani tak nevypadá. Opět je tu snůška příjemného humoru s dobrou náladou, která se však změní ve vážnost. Je to zkrátka daleko akčnější a dobrodružnější, tudíž s předchozím snímkem naprosto nesrovnatelné. A je to dobře, neboť tu alespoň nejsou žádné ambice něco vykrádat. Svůj humor to však samozřejmě neztrácí, což při vážných momentech velmi odlehčuje. Pokračování se tedy povedlo a Paul Hogan spolupracující i na scénáři může být na tuto postavu náležitě hrdý. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama