Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosnička Andrea probudí v moderátorce Radce nevoli, když komentuje dobu, kterou tráví maskérky jejím líčením. Napjatou atmosféru se snaží urovnat Radčin kolega Cyril, který věří, že všichni na pracovišti mohou být kamarádi. Jenže dámské rozbroje nejsou jedinou nepříjemností. Vedení tlačí kvůli klesající sledovanosti, což se Radka i Cyril snaží vyřešit každý po svém. Když dvě minuty před začátkem vysílání Andrea zjistí, že nemá ovladač na posunování obrázků o počasí, a produkční Alžběta nemůže najít prvního ranního hosta, mohlo by se zdát, že v plánovaném čase pořad nemůže nikdy začít. Opak je ale pravda, jen se zkrátka začne jinak, než se původně mělo. (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

Tarsan odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, co Prušinovskému Brňáci udělali tak hrozného, že měl potřebu se jim takhle pomstít. A co mu provedl Pavlica? Moc moc špatná reklama na Starobrno, o kterém si tamní domorodci myslí, že to je pivo, proložená doblba opakovanými otravnými nevtipy, achjo! V Brně se tohle bude líbit. Mně stačil první díl. ()

Ficka_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem to nepochopil, nebo si nedal ranní dávku kokeše, ale mám z toho smíšené pocity. Honza Kolařík - SUPER. Mucha začíná, takže k ní jsem benevolentní, ale zbytek je prostě bída. Zápletka s Pavlicou celkem šla, ale zbytek scénáře napsal Prušinovský asi sjetej.  Hovno v kabelce a týpek v maskérně s bambulí v luftu tak nějak symbolizují Brno, nebo je to nějaký dada? ()

Reklama

Germanicvs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parodie veřejnoprávní instituce na druhou. Z těch koláčů sledovanosti, které začínají deformovat diváka ČT do formy věčného opakování opakovaného až mrazí. Pan generální Dvořák se jistě usmívá nad prezentací vlastní neschopnosti, která z většiny diváků jeho veřejnoprávního impéria činí primitivy bez vkusu a vlastního názoru. Skanzen socialistické kultury, kde dostávají prostor jen oblíbenci a ti, co splní těžká kritéria suchopárné vyváženosti. Amen. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvního dílu jde na první dobrou cítit Prušinovského režisérská a tvůrčí ruka, a celkový styl seriálu dost připomíná Čtvrtou hvězdu. Kvalitou zatím ne, ale on i takový Trpaslík začínal pomaleji, a tady ten potenciál je minimálně stejně velký. Skupina bizarních postav, u kterých čekám, že se postupně budou dostávat do čím dál více bizarních situací. První díl tak spíš navnadí směrem k dalším dílům, humor je tak 50/50. Co jsem ale osobně moc nepobral, byli narážky na Pavlicu (proč chlast? proč Fleret?). ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Českou seriálovou scénu nesleduju a k této epizodě jsem se dostal zcela náhodně. Zarazilo mě, jaký styl prezentace má seriál vysílaný na ČT. Tohle bych čekal na kabelovce a ne v mainstreamu. Tolik fekálního humoru v jedné epizodě se zdál vážně dost za čárou. Některé momenty dokázaly pobavit (bezdomovec, pán režisér), ale z výsledku jsem spíše rozpačitý. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Muž, o kterém vypráví v zákulisí houbař během chvilky, kdy mu Pavlica krade slivovici, skutečně existoval – jmenoval se Václav Hálek, byl nadšeným houbařem a na houby skládal symfonie. (honajz)

Reklama

Reklama