foto

Vladimír Hauser

  • nar. 5.6.1955 (61 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Svatojánský věneček (TV film)
2014 Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2013 Dům 66b (studentský film)
Pionýři hororu (TV seriál)
Tři dny (studentský film)
2012 Merlin (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
2009 Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
Rýhonosec řepný (S03E02)
O rodičích a dětech
Paní z Izieu (TV film)
2005 Kamenný klíč (TV film)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Dvojrole
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)
Zvědavý osel (TV film)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
1984 Zelený ptáček (TV film)
1983 O chytrém šachovi (TV film)
Straka v hrsti
1980 Commedia del arte (divadelní záznam)
Zlatá panna (TV film)
1979 Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
1978 Balada pro banditu

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)
2000 Zpívání na farmě (TV seriál)

TV pořady

1991 Intenzivní kurs němčiny (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace