Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Horor

Recenze (27)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Kurt Wimmer, Tad Daggerhart a Max Adams začali psát docela pohodový scénář a poté, co zabili jednu z hlavních postav (nebudu spolierovat), tak naházeli houbičky do Jacka Danielse, sjeli se jak Alberto Tomba a bohužel od té chvíle je scénář TAK idiostký s tolika hovadinama a chybama, že jsem seděl v kině a přemýšlel, co jsem mohl mít za 185 korun a co jsem za hodinu a půl mohl udělat práce. No a ke konci nastalo vzkříšení a to byl hřebík do už tak rozpadlé rakve. Hvězdičku za Stalloneho, zbytek nemá smysl hodnotit.

plakát

Sunshine (2007) odpad!

Cypovina na entou.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Jo, je to návrat k fekálu, ale mně osobně to hovno za stěračem způsobilo hurónský smích. Celkově šla kvalita ale dolů a zůstala tu halda nevyužitého potenciálu. Tak snad to bude odrazový můstek na poslední dva díly.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Asi jsem to nepochopil, nebo si nedal ranní dávku kokeše, ale mám z toho smíšené pocity. Honza Kolařík - SUPER. Mucha začíná, takže k ní jsem benevolentní, ale zbytek je prostě bída. Zápletka s Pavlicou celkem šla, ale zbytek scénáře napsal Prušinovský asi sjetej.  Hovno v kabelce a týpek v maskérně s bambulí v luftu tak nějak symbolizují Brno, nebo je to nějaký dada?

plakát

Marie Terezie - Série 3 (2021) (série) 

Musím chtě-nechtě uznat, že Vojta Kotek se pro mne tímto počinem přesunul z kategorie "poloprďoch ze Snowboarďáků" do kategorie HOTOVÝ herec. Klobouček až ke kotníkům.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Podobnost s dobou Covidovou čistě náhodná. Celý film mi pod brzlíkem rezonovalo podprahové sdělení - "Ber ty vědce vážně, oni si nedělají prdel, nech se očkovat!". A pak, ve zhruba 3/4 filmu, kde DiCaprio přesvědčuje v TV masy pochybovačů, jak je skvělé věřit vládě, mi tam místo něj naskočil Flegr a bylo po zážitku.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Seriál, který mě (zcela mylně) naučil, že třísknout někoho klackem po hlavě, kopnout ho do holeně a pak píchnout drátem do oka je děsná legranda, která kromě hvězdiček nad hlavou nezanechává trvalé následky.

plakát

Vlastníci (2019) 

Nepamatuju si film, jehož sledování jsem musel z důvodu totální vytočenosti, rozdělit na dvě části. Jsem neskutečně vděčný, že v ani jedné z našich 8 partají nebydlí Havlová, Lábus a Novotný. Být Ramba/o, tak střílím. Takhle geniálně natočenou parafrázi na český národ jsem ještě neviděl. Bravo, bravo, bravo!

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Nic nového, jen pro tentokrát na asijský způsob s haldou ústřicové omáčky navrch. Kvůli tomuhle jsem si po dlouhé době aktivoval Netflix, dal si páteční maratón a po devíti hodinách jsem se podrbal na zátylku a ptal se sám sebe, proč jsem radši ten čas nevěnoval studiu mandarínštiny.  Pokud budete dávat od začátku opravdu pozor, tak budete přesně vědět, co bude dál. Ale musíte mezi tím zkousnout haldu nelogických nesmyslů a od dílu s kuličkama vám bude jasné, kdo je v pozadí. No a ten konec je uvěřitelnej asi jako volební program Pirátů. Hvězdu dávám prakticky jen HoYeon Jung, o které jsem měl z pátku na sobotu fakt hezký sen.

plakát

Matky (2021) 

To si tak sedí Sandra a Vanda nad lahvinkou něčeho dobrého a tu je napadne, že napíší scénář. A protože ani jedna z nich neví jak to vlastně chodí, vznikne.. toto. Naprosto plytká záležitost, bez logické linky - spíš takové nahodile převyprávěné osudy několika lidí, kterým se jejich role nechce ani moc věřit. Jedna hvězda za Zuzanu Mauréry a Viktora Preisse (ani nevím, kdy tenhle PAN herec zahrál něco špatně). Jinak zmar, bída a utrpení.  P.S. Sandra Nováková je pořád krutě sjízdná, takže nevýznamná půlhvězda navíc.