Reklama

Reklama

Cunk on Earth

(seriál)
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 24 min (Minutáž: 28–29 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

What was the Soviet Onion? Konská dávka suchého britského humoru so sympatickou protagonistkou a na prvý pohľad blbými a naivnými otázkami, ktoré však na druhý pohľad tak blbé a naivné rozhodne nie sú. Je zaujímavé sledovať aj reakcie odborníkov na Philomenine otázky - niektorí zostanú zaskočení, iní sa pousmejú, iní bez mihnutia oka naviažu a vrátia jej to rovnako vtipne. Jeden z tých lepších a naozaj vtipných dokumentov od Shitflixu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Cunk On Earth pro mě byla premiéra v rámci mockumentů Diane Morgan a i když sem čekal možná ještě trošku víc a drsnější satiru, nakonec sem se u tohoto "Borata v sukních" bavil velmi slušně. Některé momenty jsou sice slabší, ale Diane/Philomena je dokáže bohatě vyvážit jinde. A když jí divák vidí, jak se bezelstně (hranice mezi naivitou a debilitou je fakt tenká) ptá odborníků na úplné hovadiny, nejde se nesmát. Musím si konečně obstarat Cunk On Britain...70% ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

„Kedy bol prvý let dostatočne dlhý na to, aby sme potrebovali toaletu?" Philomena Cunk si teda neberie servítku pred ústa. Kladie nekorektné otázky korektným vedcom, čo spôsobuje, že na jej otázky väčšinou zostávajú ich ústa otvorené. Neskôr už vyzerali, že pochopili zámer jej cielene stupídnych otázok a pristúpili na jej sarkastický humor. Niektorí. Výborné, asi si túto minisériu pozriem ešte raz a možno jej navýšim hodnotenie a pravdepodobne si pohľadám aj k ďalšie jej „psie kúsky“. Vyzerá to tak, že spoluprácou s Rickym Gervaisom dostala skvelú školu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Cunk on XY po dvacáté. Stále mrtě vtipné, o tom žádná. Brooker z jím samým stokrát vymláceného konceptu spolehlivě něco "vyhláškuje" i tentokrát a Diane to opětovně náležitě prodá lépe než Baťa cvičky, ale... Chtělo by to po všech těch letech oživení. Na druhou stranu, když i nadále každá epizoda obsahuje nejeden obrat, frk a fór, který se zaryje do paměti, tak na co si vlastně stěžuji, když dobře vím, že ani u příští Philomeny nebudu chybět. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Naprosto skvělý humor, ale na druhou stranu to je opravdu i edukativní, výborně vyváženo. Diane si tam naprosto ze všeho a ze všech dělá totální prdel a sám nevím, jestli reakce odborníků jsou nahrané nebo ne. Musím ale říct, že ty poslední dva díly už byly pro mě slabší, už mi ten humor přišel trochu repetitivní, ale jinak skvělá zábava na cca 2 a půl hodiny. Hodnocení: 7,25/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama