Reklama

Reklama

Agent

(pořad)
  • USA The Mole
Trailer
Soutěžní / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, 2022, 45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová verze kultovní show, ve které dvanáct soutěžících plní úkoly a snaží se přijít na to, kdo z nich sabotuje ostatním úspěšné plnění misí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

80% — Mně osobně se to líbilo natolik, že jsem všech deset dílů dal v jeden den. Na jeden zátah to nebylo, protože jsem musel jít něco koupit do obchodu, než zavřou. Rozhodně se mi to líbilo víc než Survivor. Jedním z hlavních důvodů bylo to, že vyřazování neprobíhalo volbou hráčů, ale na základě kvízu, který vyplnil každý, kdo neměl výjimku, a ten s nejhoršími odpověďmi se pakoval. Nebylo tedy nutné se vlísávat do přízně různých skupin. Dalším z důvodů byl ten, že úkoly probíhaly na různých místech (v džungli, ve městě, ve vězení atd.) a že byly náležitě rozmanité. Jsem spokojen, budu se těšit na případné další řady. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Základní stavební principy vycházející ze hry městečka Palermo, kterou jsme snad všichni jakožto malé děti hráli je rozhodně super nápad. Většina úkolů byla originálních a celkově to odsýpalo tak, že jsem celou první řadu zhltal do dvou dnů. Co se týče záškodníka, tak jsem i vzhledem k prostřihu samotného pořadu očekával možná trochu více. Třeba i nějaké odhalení tajemných pikantností, které nám v pořadu schválně neukázali, ale nic takového tu ve finále nebylo. Takže nečekejte od pořadu něco co nedostanete a spíše se soustřeďte na to co vidíte už v průběhu. Sem si jistý, že krtka lehce odhalíte. K vyřazování jsem byl ze začátku spíše skeptický, ale jak hra plynula i za předpokladu zisku imunity se mi nakonec tento princip zamlouval. Odpadala tak možnost, že by se jedna skupinka lidí domluvila na tu druhou, kterou by postupně jako známe třeba z jiných reality show odesílala ze hry pryč. Doufám, že první řadou tento formát neumřel a brzy uvidíme i další série. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je mrcha, ale musím uznat, že tady jí to vyšlo na jedničku. Nový Mole sice působí, jako by se vrátil dvacet let v čase, ale v tomto případě je to jedině k dobru. Při sledování jsem měl totiž pocit, že se mu podařilo navázat přesně tam, kde původní americká verze (kterou si ale, uznávám, už skoro vůbec nepamatuju) skončila. Soutěže jsou „jednoduché” a mají silný retro nádech, vypadávání hráčů v době, kdy jsme zvyklí na výbuchy a nervy drásající eliminace pomocí super a mega imunit, probíhá pomocí velmi neakčního kvízu a podobně. Je mi jasné, že dané věci z velké části vyplývají z menšího rozpočtu, což jde na soutěži upřímně vidět (ostatně ještě ve čtvrtém díle se hraje o pouhých 3500 dolarů), ale vůbec mi to nevadilo, dodává to pořadu nádech prvních sérií Amazing Race. Soutěž je promyšlená a nabízí pro hráče řadu morálních dilemat, díky čemuž je následně pro diváka velice návyková a v zhlédnutí všech epizod naráz bránilo upřímně pouze to, že vycházely ve třech týdenních várkách. Pokud vás Mole zaujme, doporučuje si jako zákusek naordinovat i britskou nebo ještě lépe americkou verzi. P.S. Doufám, že Netflix bude v exhumaci mrtvých pořadů pokračovat a jako další přijde na řadu Solitary - koncept je skvělý a produkci by to vyšlo na hubičku. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Po 3. epizodě: Teď musím říct, že mě to chytlo (přitom v první epizodě jsem nechápal, soutěžící mi přišli nesympatický a chtěl jsem to vypnout). Naštvala mě ale jedna věc - pořádně nevysvětlený pravidla soutěžícím. Jinak nechápu, proč se většina snaží nebýt podezřelá. O to se má snažit jen mole. Vždyť když si ostatní budou myslet, že jsem mole (pokud nejsem mole), tak budou vyřazeni dřív než já, protože nebudou mít tolik správných odpovědí. Škoda, že to všichni soutěžící nepochopili už do začátku, takhle ta skutačná hra začne o něco později. (Anebo se já pletu a v tom případě viním TV Show ze špatného vysvětlení a na sebe taky nebudu úplně pyšný :)). Po 4. epizodě: Hráč, který přihodil nejvíc a ztratil peníze z banku, tak je můj nový oblíbenec. A moment v hospodě jsem si fakt užíval (i víc než Survivor), konečně většina hrála. Hra je o tom, kdo je největší zmetek. Bohužel pak už zase hráli jen někteří (v bance). Snad začnou hrát všichni, peníze do banku můžou dohrát ke konci - lepší něco než nic (ve chvíli kdy si to všichni uvědomí, tak naopak ti co nejsou mole zase musí hrát dobře. Po 5. epizodě: pomalu se ukazuje, že někteří to chápou celou dobu, ale prostě chtějí, co nejvíc peněz, tak hrají podle pravidel. Naštěstí tady je několik kteří ne. Hlavně ten co na konci má šanci vybrat si výjimku. Po 6. epizodě: Joi, pilotka, co nejenže neumí navigovat, ale boji se i výšek?! (Ok, tak teď už nikdy žádným letadlem neletím ;)) No a konečně už i opozdilci začínají hrát. Po 7. epizodě: baví mě to neskutečně, byť tahle část byla trochu slabší z hlediska prostředí (hotel prostě není loupež banky). Po 8. epizodě: prostředí je míň zajímavý, lidí je míň, tzn. že chybu dělá už jen jeden, dva. Ale o to víc vám to šrotuje v hlavě, víte, že jeden z nich to je, ale který?! A jako bonus tam je jedna osoba, která opravdu dělá tuhle show ještě o několik procent zajímavější. Po 9., 10. epizodě: parádní špionážní hra a ten vylez na horu s penězi bych si taky rád zkusil. Docela překvapil vítěz, mole až tolik ne. ()

MatyTroy 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Hra sama o sobě je zajímavá samotným principem nastrčenýho agenta, ale do toho každá výzva je úplně jiná a skvěle promyšlená, takže se člověk baví i samotným řešením úkolů. Lokace se neustále mění, pořád se něco děje, neustále přicházejí další zvraty. Asi jsem lepší reality show ještě neviděl (ne, že bych byl na ně odborník nebo je nějak cíleně vyhledával). Ze začátku jsem se trochu pral s takovým tím typickým americkým vystupováním, kdy jsem si každou chvíli říkal, že to jsou snad najatý herci, prostě mi nepřipadali autentický, ale po dvou dílech jsem si zvykl.  Dávám plnej počet. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama