Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se indickému agentovi vyzrát nad zrádcem z vlastních řad, který chce zemi zničit? Bude krásná Rubina (Deepika Padukone) požehnáním či zkázou? (cerdax2)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (43)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

SRK strhal okovy romantických komedií a jako napumpovaná korba se vrhl na akčňák, kde je akce tak přepálená, že není určena k ničemu než čiročiré zábavě. SRK v pozadí explodujícího vrtulníku běží po střeše vlaku, který padá do rokle. Zázemí hlavní hrdinky odhalí už v první scéně výrazné náušnice, které nosí (co asi čekat od holky, která má v uších zlaté hady?). Klaďas a Záporák bojují na střeše auta za prudké jízdy a neruší je nic než lehký vánek, který si sexy hraje s jejich vlasy......   Dojde i na indickou hrdost a nacionalismus. Milostný vztah roztomile reflektuje indické zbožné přání, jak by měly vypadat indicko-pákistánské vztahy.  SHRNUTÍ: Když se do toho SRK obuje, tak je mu tenhle svět malý. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $17,487,476║ Tržby Celosvetovo $128,780,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ No tržby pekné na Indický film ale s tou úrovňou tomu moc nedali. Strašný béčkový akčný výplach. Kde sú moji obľúbenci mrštná elektrizujúca Deepika Padukone a do prasknutia namakaní  Shahrukh Khan, ktorý ten povrchný balast tiež nikam k lepšiemu nevytiahnu a dokonca cameo tu má aj ďalšia indická hviezda  Salman Khan. Vo výsledku strašná akčná blbina, kde je pár dobrých akčných sekvencií ale tých zlých, príšerných tu je priam kvantum, k tomu zlá triková stránka, asi sa inšpirovali aktuálnou úrovňou v Hollywoode. Jediné pozitívum ostali  len klipové piesne Besharam Rang Song a Jhoome Jo Pathaan Song. Ináč len veľké sklamanie. /30%/ ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mission Imbecile tak ako to vedia len Indovia. Všetko je totálne prehnané jak v akcii tak v príbehu a aj v hereckých výkonoch. Buď ste ind style pozitívny alebo sa budete sakra nudiť. Ja som sa prvú pol hodinu smial ako pri 80s akčniakoch typu Komando. Postavy sa tvárili nadpozemsky, jak hlavný hrdina tak záporák vedeli, že sa im v akcii nemôže nič stať a tak hádzali vážne pohľady, jak všetko zničia a do toho vtipne hláškovali. Akcia je mimo reality, takže neohúri prevedením (mal som pri nej pocit jak keby som sledoval kreslenú grotesku, prípadne jak keby sa malé deti hrali s angličákmi a potom to niekto previedol do filmu s pochybným CGI), ale aspoň rozosmeje všetkými tými absurdnými nápadmi. Behom ďalšej hodiny moje nadšenie začalo klesať a poslednú hodinu som sa už dosť nudil. Príbeh sám o sebe proste nefunguje (naviac ma ani jeden herec nezaujal, moje indické kone sú iné) a aj v akcii už nápady postupne došli a príliš som sa nesmial. Celkovo teda ok film na jedno pozretie. Predošlý film od tohto režiséra mi sadol oveľa viac jak prevedením tak aj hereckým obsadením. 5/10. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Do filmové Indie nahlédnu zřídkakdy, ovšem ve většině případů to trefím a to i dnes, bavila jsem se, přistoupila jsem na hru, odložila mozek, nic neřešila a nechala jsem si naservírovat tuhle akční jízdu, mýma očima je zábavná, nápaditá, hravá, místy i překvapivě vtipná.. Khan je ohromný sympaťák, takže jsem mu celou dobu fandila, no a záporáci skvěle vybraní, konkurovali hlavní postavě velmi zdatně, no a nechybí tu ani krásné ženy a sexy taneček.. Celkově spokojenost a co by se dalo vytknout, rychle zapomenu, není to podstatné.. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Indický přepálený James Bond plný národního patosu. Není to pro nás tak stravitelné jako RRR. Našinec se nerozhodne jestli sleduje Bonda nebo Austina Powerse. Ale je to špatně? Nevím... Má to excelentní choreografii jako Sultan nebo RRR. Tady Indové ušli poradny kus cesty. Shahrukha mám z Khanů asi nejméně rád, ale tady je perfektní a soustředěný. Excelentní výkon lvl Tom Cruise nebo Keanu Reeves. Ale hlavně wtf ta forma na 57 let, mám pocit že by se na kulturistickém pódiu mohl postavit vedle Henryho Cavilla a neprohrát. Má tam hodně scén bez trička, které trochu oscilují mezi soft gay pornem a reklamou na šampón. Skvělá je tam bondgirl Deepika Padukone, kterou jsem chtěl nazvat indickou Anou de Armas, ale byla by to urážka, protože je lepší snad úplně ve všem.  Výborný je zaporák John Abraham, ve filmu nazvaný Jim, ve filmu kde má každý jméno na zlámanou jazyka, to je asi pomrknuti na Monty Pythony.   Někdo takový v poslední bondovkach chyběl. Opravdu jsem z něj měl znepokojivý pocit, pokud jsem se mu zrovna netlemil. Kdykoliv šli do sebe, tak to byla osudová srážka kladiva s kovadlinou. Měl výborný theme, celkově hudba super. Ale teda co to tahá do kosmických výšin je cameo, ale KURVA jaký cameo!!! Ano 2 Khanové se už ve filmu ve šťeku potkali, ale tady vzali kompletně známou postavu ze známých filmů a nechali ji v jedné scéně dlouho pomáhat Pathaanovi.  Představte si, že by se v Rambovi III. najednou objevil John Matrix a vymlátili spolu za hlášek barák nepřátel. Nebo v bondovce Ethan Hunt.... Řval jsem u toho jako Civalova fanynka, která ho náhodou potká na ípáku. "Tony, jak bys tenhle film ohodnotil?  - ano. " No a nebo kombinace 1/10 a 10/10 vy si vyberte a těším se imfovu recenzi. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Hudobný videoklip z filmu k piesni "Besharam Rang" vyvolal ešte pred uvedením filmu veľkú kontroverziu. Dôvodom bola šafranová farba bikín herečky Deepiky Padukone. Šafranová farba je považovaná za symbol hinduizmu. Preto boli na Deepiku Padukone a Shah Rukh Khana podané sťažnosti za poškodenie náboženského cítenia a tiež sa objavili výzvy na bojkot filmu. (Michal74)
  • Ve filmu vystupuje agent s označením Tygr (Salman Khan), přičemž sehraje důležitou roli při záchraně Pathaana (Shah Rukh Khan). Tato postava má svoje vlastní filmy, jde tedy o speciální cameo. Stejně jako ve filmech Krycí jméno Tygr (2012) a Tiger Zinda Hai (2017) ho i zde hraje Salman Khan. V těchto filmech je Tygr hlavní postava, která se zamiluje do agentky Zoy, což ve filmu Pathaan zmiňuje Joe, když se svým protivníkům vysmívá. (Martrix)

Reklama

Reklama