Reklama

Reklama

Alibi na klíč: Den D

  • Francie Alibi.com 2 (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Greg měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi. Záletníkům a každému, kdo zrovna nechtěl říct pravdu, připravili alibi ušité přesně na míru. Jenže se zamiloval a svojí přítelkyni slíbil, že nebude lhát ani ke lžím dopomáhat někomu jinému. Jeho život dostal řád a klid, dokonce až příliš. Ne však na dlouho! Greg se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. V jejich Den D chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jenže jeho otec je podvodník a kriminálník, matka hvězdou erotických filmů, navíc jsou rozvedení a nesnáší se. Tahle smrtící kombinace má sílu zničit celou svatbu i přilehlé okolí. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Plán vychází přesně do té chvíle, než se objeví ti skuteční. Nastává panika, rychle je potřeba najmout falešnou nevěstu a souběžně s jednou svatbou je nutné uspořádat i druhou svatbu v sousedově domě. Následná lavina karambolů, malérů a zvratů nedá postavám ani divákům vydechnout. Skutečný Den D! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (85)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sequely zvyknú parazitovať na úspešných prvých dieloch, a tak je tu vždy obava, či to vôbec bude stáť za to. Námet Alibi.com mal však dosť dobrý potenciál, a tak sa na tomto podklade dalo v pohode natočiť aj vydarené pokračovanie. Áno, celé sa to síce točí okolo svadby, ktorá je komplet celá zmanipulovaná, a vďaka pribúdajúcim komplikáciám sa všetko o to viac komplikuje. Opäť skvelé postavy, svojský humor, vtipné scénky, aj keď miestami zbytočne prepálené a teatrálne. Ale inak skvelé, dokonca by som povedal, že lepšie ako "jednotka". 4* ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Svieža komédia, plná humoru s dosť predvídateľným scenárom. Jednotka mi samozrejme prišla o triedu nápaditejšia. V dvojke aj tá hlavná zápletka bola dosť neoriginálna. Samotný dej bol však vtipný, stopáž sa zbytočne nenaťahovala, takže hodnotenie je jasné ako facka. Ten záver bol akurát do komédie, v trochu vážnejšom filme by som mal tóóóľko otázok. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Lachoš docela úspěšně a vkusně pokračuje v tradici zabožroutských trhlých taškařic 70. a 80. let, aniž by sklouzával do trapkofekálu nebo vám dle not probuzněné demagogie neomarxistických pamrdů z Evropské Utopie prvoplánovými manipulativními hahatumory násilně tahal domů k té přeci tolik bezproblémové asimilaci výbušnou islamistickou verbež, senegalské krimoše či ukrutně genocidované seksuální dezorientáty a transpohlavníky. Prostě takové kapku zmodernizované, šarmantní klasické Funesoviny a Belmondoviny, okořeněné několika opravdu vypečenými, brutálními frky. Najít dnes v hnojišti levičáckých mediálních oligopolů něco bezelstně vtipného a nesnažícího se převychovávat tupé stádo k povrchní patomorálce falešného altruismu za účelem dobrobytí a světovlády hrstky bolšokapitalistických oligarchů, to je už pomalu stejně složité, jako najít kompatibilního dárce žlučových kamenů či hemoroidů k transplantaci. Čili velmi potěšené čtyři strupy. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Po traileru jsem měl kapku obavy o zábavnost tohoto dílu, ale po projekci mohu s klidným srdcem říct, že se ukázaly liché. Ačkoliv se dvojka jedniččce nedorovná co do srdíčka, tak je opět velmi zábavná a plná absurdních situací. Děj je jednoduchý, ale na ten se u komedií nikdy moc nehraje. Scény s prkýnkem od hajzlu, lupičem nebo arabskou verzí Alibi.com spolehlivě rozesmějí každou bránici, Lacheau s partou se rozhodně nedrží zkrátka. Zamrzí snad jedině zaspání Bontonfilmu, který pouští do Čech film až 4 měsíce po francouzské premiéře. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívno-subjektívne a subjektívno-objektívne slabšie ako prvá časť, ale... ALE napriek tomu to stačí na plnú palbu. Lacheau a jeho parta jednoducho asi nikdy nesklamú v najväčších značkách. Aj ich slabší pokus je o ťažké levely pred akoukoľvek celosvetovou konkurenciou, čo znamená že ich parta je jednoducho v poslednej desaťročnici a už aj niečo navyše jednoducho bezkonkurenčná a je jedno, aká krajina sa do zrovnávania vyberie. Neskutočný "nářez", čo sa týka náhodných "posraní" aktuálnej situácie (rozumej nečakané komplikácie). Síce sme nedostali ako v prvej časti pomrknutia na svetoznáme filmy, ale to si už asi vystrieľali v prvej časti a hlavne v Badmanovi. Takže moji milí. Kto nepozná túto partu, tak poďme smerom k ich začiatkom až do súčastnosti a zhliadnuť každú ich komédiu a to bez výnimky, pretože je to veru pecka pecková. Teraz poprosím druhú časť buď Nickyho Larsona, alebo Badmana, prípadne tretiu časť Babysitting. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama