Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctový a šablonovitý romantický film s vánoční tématikou, který rozhodně ničím nepřekvapí. Pokud ale máte slabost pro Lindsay Lohan a kouzlo vánoční atmosféry, možná vás stejně jako mě film pobaví aspoň na průměrné úrovni. Snad jen těch stereotypů tam bylo trošku moc a postava snoubence Tada (už to jméno Tad!) byla téměř karikaturou. I přesto – je to sice šablona jak kráva, ale můj požadavek vidět nenáročný, líbivý a zkrátka pohodový film tím byl v podstatě naplněn. Ideál by samozřejmě bylo vidět to přímo na Vánoce. ~(3,2)~ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix? Hallmark? Co nutí Netflix jít do těhlech vod? Na rozdíl od Hallmarku tu nemá Netflix "svý" herce, který ví co mají dělat a jak se tvářit. Neberte to tak, že chci Hallmark nějak chválit, ale když si pustím jejich film, ideálně vánoční, dostanu pokaždý totéž - sníh, nějakou vánoční atmosféru, tunu kýče, 2 tuny lásky a cukříčkový happyend. Vánoce na spadnutí tu ukážou Lindsay Lohan, která není hezká...a toho týpka, který není hezký ani sympatický. Copak zbyde? Pár scén jak z Přes palubu, ve kterých se bohatá fiflena učí domácí práce... ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem si film spíše protrpěl. Místo vánoční pohody přišel skřípějící vánoční příběh o superbohaté dceři hotelového magnáta a majitelé malého pensionu, který je před krachem. Pomůže ztráta paměti hlavní hrdinky? Trochu podobné filmu Přes palubu, jen ten je zábavou a romantikou někde úplně jinde..... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan začíná po menší pauze opravdu pozvolna - v tuctovém vánočním filmu s ještě tuctovějším námětem, ať už jde o ztrátu paměti, či (sebe)uvědomění se toho, co je v životě to důležité a pravé. Vánoce na spadnutí trpí zejména jalovým scénářem a ne úplně šťastným castingem (hlavně v případě George Younga, který mi hodně připomínal Miraie), zároveň je to místy až tak přeslazené, až z toho skoro bolí zuby, teda, oči. Pěkné lokace a reference na Protivný sprostý holky to nezachránily. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno