Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Unavená, neschopna plně se soustředit na cokoliv jiného a toužící po první vánoční atmosféře, jsem nakonec film zhlédla od začátku do konce. To, že už se to znovu nestane, jsem věděla prakticky po prvních pěti vteřinách, co se mi Lindsay objevila na obrazovce. Hloupé dialogy, nulová chemie, spousta trapných hlášek, těžce snesitelná naivita... dalo se ale už podle castu a traileru čekat něco jiného? Nemyslím si. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo zasadit vánoční příběh do zasněžených hor. Tady ale výčet kladů končí. Influenceři nikdy nebudou zdrojem zábavy, protože jejich afektovanými výstupy na sociálních sítích jsme všichni přehlceni a ve filmech působí otravně. Konfrontace snobských boháčů a pracovité chudiny ničím nepřekvapí a obsazení je přímo tragické. Složení: Lindsay Lohan po odvykačce 50%, Vánoce 50% ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Boli tam veci, ktoré mám rada a veci, ktoré až tak rada nemám. Najlepšia postava je jednoznačne Tad. Jeho dobrodružstvo v divočine je príjemným protikladom k domestikácii bohatej dedičky. Je to v podstate Overboard, len menej problematický. Nemuseli tak tlačiť na pílu s fyzickou komédiou a aj plán na záchranu hotela bol nemastný - neslaný. Veľmi príjemne spracovaný bol návrat Sierry do "jej" sveta. A tiež oceňujem, že jej ponechali veľa jej charakteru, napriek strate pamäti. Nebol to zlý film, Lindsay stále umí, bolo fajn vidieť Chorda. Ale sú aj lepšie vianočné počiny. ()

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě ideální návrat Lohan, protože jsem jí dlouho ve filmu neviděla a hledala jsem tak trošku něco na "vymytí" mozku, kdy nebudete moc přemýšlet a rozhodně jsem nešlápla vedle :D Všude miliony vánočních světýlek, úsměvy od rána do večera a svět, který je tam vyumělkovaný, že jsem ráda, že v něm nežiju :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)
  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)

Reklama

Reklama