Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Lindsey Lohan je zpět, odvykačka končí a asi se shodneme, že jak byla před těmi 15 lety všude, tak ta její absence už byla dlouhá a já si tak moc rád užiji další počin téhle zrzavé newyorčanky. Ale pověst a zvučné jméno je pryč, a tak ji dostáváme v naprosto béčkové romanťárně, která svojí tupostí a nevkusem krásně ladí mezi většinu netflixáren... Příšerné barevné spektrum. kde se tahle streamovací platforma snad nikdy nepoučí. Příběh přináší přesně to, co by jste čekali a nakonec hraničí s úrovní snesitelností. Chybí tomu vánoční duch a vlastně i nějaké větší emoce. Štve mě tam toho hodně, ale alespoň si to na nic nehraje, a pokud přetrpíte ty rádoby influencerský kecy a přijmete úplně banální zápletku, budete s tím nějak okey. A i přes to, že ten happyend je tak neoriginální, svým způsobem to celé aspoň nějak zachránil.. Asi tomu nakonec ještě nadržuji, ale já čekal hloupost a dostal hloupost.. Tohle velký herecký comeback nebude, ale nedivil bych si, kdyby si ji Netflix ukecal na pravidelnou spolupráci podobných výplachovek. 30% ()

Reklama

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velký comeback Lindsay Lohan v podobě vánoční romcomové spatlaniny využívající ta největší klišé a nejnižší společné jmenovatele, které žánr nabízí, a představuje je v zoomer-friendly hávu. Sám o sobě takřka bezvýznamný, zbytečný, a tedy zcela ideální film pro Lindsay a její comebackový výkon, který fakt neponechala náhodě, skvěle pracovala s charakterem a "svou" ztrátou paměti, a připomněla, že comedy zvládá levou zadní i po pauze. LiLo nejen že je na celé věci tím nejpříjemnějším, ale doslova ji celou od začátku do konce táhne. Je nejen herecky velmi ve formě, ale zároveň i krásnější, než kdy jindy (fakt, děsně jí to sluší!), a to moc rád vidím. Snad jí tentokrát ten comeback vydrží. Mám z ní velkou radost, asi proto to velkorysé hodnocení. Lindsay je prostě sama o sobě důvodem pro hvězdičky, sorry jako. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 15. film - Normálne by som asi "Falling For Christmas" dal trošku iné hodnotenie, no musím film aspoň trošku vyzdvihnúť. V prvom rade vďaka Lindsay Lohan, ktorá vyzerá, že sa konečne reálne postavila na nohy. A prináša herecký comeback aký potrebovala ("Among The Shadowsbolo totiž otrasné). Je vtipná, no súčasne vie byť aj veľmi príjemná. Baví ma tiež, že si jej postava Sierra dokonca aj zachová svoje vlastné charakterové črty. Má síce výpadok pamäte, no ten charakter je tam kdesi v hĺbke zakorenený. Nezačne sa správať úplne inak. Dáva to filmu celkom dobrú dávku komédie. Okrem toho ale aj je vidno, že sa vie snažiť. A skrz tie úsmevné momentky a humor sa ukazuje aj šarm filmu. Takže nemôžem byť na neho zlý. Ako milovník Vianoc budem zhovievavý a pošlem Lindsey domov s trošku lepšou známkou, ako by si film zaslúžil. Ale prajem si, aby jej talent bol na obrazovke viac a aby už nerobila hovadiny, ktorými by spadla opäť dole. Hodnotenie: B- ()

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)
  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)

Reklama

Reklama