Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na tuto vydařenou komedii už se začínalo pomalu zapomínat, ale díky obrovské popularitě filmu Návrat do budoucnosti a Michaela J. Foxe byla opět uvedena do kin. Snímek zachycuje trápení Foxe coby knihomola z malého městečka - v basketu se mu nedaří a ani u holek nemá úspěch. Vše se ale změní, když objeví dědičné tajemství své rodiny: i on je vlkodlak. Jak začíná být stále chlupatější, jeho týmu se více daří a i dívky najednou jeví o jeho neobyčejný talent zájem. Jeho příběh však nespěje kupředu bez komplikací. Jeden z jeho nejlepších přátel, osoba veskrze úskočná, jej začíná zkoumat až příliš zblízka a dívka jeho snů se dostane do spárů tyranského, leč atraktivního basketbalisty, který je kapitánem týmu jeho hlavních soupeřů. A do toho všeho do něj zamiluje jiná jeho kamarádka. Tento snímek byl kasovním trhákem a o pár let později se dočkal také pokračování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Mě tady Michael J. spíš překážel a štval mě, celkově je to jako film úplně zbytečný. Tagy lžou nejméně ve dvou věcech, k horroru to má daleko jako já k bodybuildingu a vtip jsem tam žádnej nenašel. Škoda jen, že se to trochu víc nevěnovalo lince otec - syn, mohlo to být aspoň něčím zajímavý. Takhle jen hodinu a půl sledujete tuctovej příběh průměráka parkinsoňáka, který se dostane na výsluní, natluče si a stane se lepší werečlověkem, aniž by byl jakkoliv respektován vývoj postavy a na závěr se ponaučíme a snad i zápas bez pomocí vlčí vyhrajeme. Nůůůůůdáááááááá. ()

dobbin 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Michael J. Fox jako loser, který se mění ve vlkodlaka, díky čemuž vybočuje z šedivého průměru, ale zároveň si uvědomuje, že ztrácí staré přátele..bla bla bla. Docela průměrný film, který snese srovnání se Spidermanem a podobnými. Avšak sledovat to s dobytčím dabingem z počátku 90. let od Guild Home Video, to je zážitek:)) ()

Reklama

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dovedl zaujat dvěma způsoby tím prvním je že mám rád vlky a ten druhý způsob byl hlavní herec Michael J. Fox který se stal dokonale napsanou postavu u filmu Návrat do budoucnosti ale tady je to pravej opak tady mě u hlavní postavy nic nezaujalo kromě toho že má schopnost že je že se může proměnít na vlka je jen to jediný ale i tak mi nic moc toho nenabídl ve vyjadřování sebe sama neboli jednoduše každý scenárista by si měl jednu věc zapamatovat a to je u postavy do dat nějakou tu hloubku která by něco dodala hlavní postavě ale takhle jde jenom o to aby se postava něco naučila, zapamatovala a ponaučila ale dávat způsob aby se skoro hlavní postava nevyjadřovat nedává žádný smysl, dále stránka na ČSFD nabízí u tohohle filmu Komedie / Horor / Rodinný je u tohohle filmu dost divně ukázáno protože vtipný momenty tady nejsou za mě, děsivé mi to nepřišlo a rodinný to bych úplně neřekl páč jsou tady chvíle které by dítě nemělo vidět každopádně proč vlk v tomhle filmu vypadá jak postava ze Star Wars a to postavu jménem Žvejkala neboli v originále Chewbacca asi pan režisér si spletl tenhle film ze Star Wars :D, hodnotím Postavy 4/10 Příběh 4/10 Komedie ?/10 Horor ?/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 4/10 ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Příjemně pohodová a bezstarostná komedie, která se dá zařadit vedle filmů, jako je Ferris Bueller´s Day Off, Uncle Buck, či Breakfast Club. Absence Hugesovy režie z tohoto snímku dělá spíše chudšího příbuzného (buďme k sobě upřímní, Rod Daniel je člověk, který má na kontě Home Alone 4), ale Michael J. Fox zachraňuje co se dá a poměrně neznámá Susan Ursitti je dostatečně roztomilá :-) Takže ve výsledku pohodový mix, který neurazí. P.S.: Family Guy měl pravdu - scéna v koupelně je nejlepší :-D P.P.S.: Again Family Guy měl pravdu - v naprostém závěru je scéna, kde má týpek "dick-out" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Fox bol v osemdesiatých rokoch minulého storočia najlepším predstaviteľom teenagerských úloh. To ako zahral Martyho McFlya vo futuristickej sci-fi trilógii režiséra Roberta Zemeckisa "Návrat do budúcnosti" je čosi geniálne. O niečo podobné sa snažil, s menším úspechom, aj vo filme "Teen Wolf". Stvárnil úlohu amerického stredoškoláka, ktorý má niekoľko vážných, osobných problémov. Zmieta s ním puberta, prežíva prvé milostné vzplanutia a navyše sa mení na vlkodlaka. Dosť bláznivá old schoolová, horrorová komédia. M.J.Fox je "Školák vlkodlak". ** ()

Galerie (102)

Zajímavosti (6)

  • Susan Ursitti (Boof) si o tři roky dříve zahrála v podobném snímku Posedlý (1982). Zatímco Školák vlkodlak je příběh outsidera, co získá zvláštní schopnosti a najednou ho mají všichni rádi, snímek Posedlý je příběh outsidera, co získá zvláštní schopnosti a najednou ho mají všichni rádi. Jediný výrazný rozdíl je v tom, že Barney Springboro (Scott Baio) se nemění ve vlkodlaka, ale ovládá telekinezi. (Lorge)

Reklama

Reklama