Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry, Jonesy, Pete a Bobr jsou nerozluční kamarádi, nadaní zvláštními schopnostmi, které jim kdysi předal retardovaný Duddits, kterého zachránili před partou výrostků. Jako každou zimu se sejdou v odlehlém srubu, ten však stojí v oblasti, kterou armáda uzavře poté, co tu nouzově přistane mimozemská loď. Zatímco plukovník Curtis nechá loď zničit a chce zlikvidovat všechny, kteří přišli do styku s mimozemšťany. Jeden z nich se zmocní Jonesyho těla a pokusí se uniknout. Henry díky svým schopnostem pochopí hrozící nebezpečí i to, že zachránit kamaráda a zastavit mimozemšťana, který se chystá nakazit lidstvo smrtícím virem, jim může pomoci jen Duddits. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $68miliónovTržby USA $33,715,436Tržby Celosvetovo $75,715,436║ Ďalší spackaní film z dielne Stephena Kinga. A to vypadala prvá polovica film dosť sľubne, kde príbeh funguje pod rúškom tajomna, lenže v tej druhej polovici sa to mení doslova na béčkovú paseku, kde konania hlavných postáv už takmer nedávajú zmysel a dejovo to ostane tlápať na akejsi plytkosti akoby režisér nevedel odrazu kam sa ma dej uberať. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Knižní předloha patří k průměrnějším dílům S. Kinga, přečetla jsem, docela jsem se bavila, ale tenhle spisovatel umí lépe. Tentokrát filmaři zřejmě sáhli po špatném námětu, který možná ani nešlo natočit lépe. Důvod? Stephen King dokáže naprosto mistrně, dlouze a detailně pracovat s psychologií postav: při čtení poznáváme jejich charakter, myšlenkové pochody, pochopíme motivaci jejich chování a jednání... stanou se pro nás blízkými, zajímá nás jejich osud, držíme jim palce (nebo taky ne, každopádně nám nejsou lhostejní). Tyhle vjemy film jednoduše nepředá, všechno je příliš zkratkovité a působí to tedy odtažitě, hloupě a zbytečně. Kladně hodnotím povedenou atmosféru a vcelku sympatické herce. Pokud nejste příznivci horroru a sci-fi, odečtěte si dvě až tři hvězdičky a tomuhle filmu se vyhněte. 45% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Konečne sa filmári pri takomto veľkoprojekte nebáli zaexperimentovať. Je jasné, že Freeman hral vo filme len pútaciu rolu a moc toho nepredviedol, no ostatné časti filmu mi sadli presne podľa gusta. Po ťažkých „verdiktoch smrti“ som sa na film veľmi netešil, možno práve preto som tak prekvapený. Zmes viacerých žánrov sa však podarilo dostať pod kontrolu, nezmyselnosť scenára je nezmyslom, snáď by vadila už len tá dĺžka. 75%. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Představení všech figur spolu s jejich schopnostmi je působivé a správně tajemné, prdící a krkající chlap taky, ovšem po scéně na záchodě se z toho stane tak zmatený a násilně "sroubovaný" příběh, že je to až s podivem. Chcete vědět, co má společného retardovaný chlapec z minulosti s emzáky z přítomnosti? Radši nechtějte. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No nevim....všude se píše, že ten film je děsně zmatený a že někdo něco nepochopil - no nevim, knihu sem nečet (možná proto se mi to tak líbilo) ale pochopil sem to hned napoprvé....takže ti co to nepochopili by měli dospět nebo nebrat tolik diazepamu před tím, než se jdou dívat na film. Jen škoda, že emzáky ukázali tak brzy ;o) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. 5. 2003 na ShoWest (Národní asociace divadelních majitelů založené v roce 1965). (Varan)
  • Snímek se umístil na 18. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno