Reklama

Reklama

Mimi šéf: Vánoční bonus

  • USA The Boss Baby: Christmas Bonus
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimi šéf si omylem prohodí místo s jedním ze Santových elfů a uvízne na severním pólu. Tak takové Vánoce ještě nezažil! (Netflix)

Recenze (5)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem do toho šel je ten, že se mě líbila dvojka a čekal jsem , že tohle bude podobně dobré což není jelikož postavy ze dvojky ty děcka jsou zde ani né 3 minuty.  Mimi šéf slaví první Vánoce a zjistí, že Santa je bývalý člen Baby Corpu je na něho naštvaný a chce se pomstít , ale vymkne se mu to a vymění se s jedním elfem co vypadá jak on akorát má brýle. Tak udělá vzpouru elfů a Santa odejde do vyhnanství pak zjistí, že bez něho to nepůjde a snaží se ho přemluvit. Nebýt konce , který jediný je vtipný a té písničky tak odpad. P.s. nevím kdo to překládal do češtiny , ale Santa Klaus a Mikuláš jsou dvě rozdílné postavy jednou to má přeložené jako Santa a jednou jako Mikuláš to je tak těžké to po sobě zkontrolovat? ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Celovečeráky o Mimi šéfovi se pohybovaly sice v průměrných, ale díky akci a humoru v divácky atraktivních vodách. V případě Vánočního bonusu ubyla dávka humoru i akce, zároveň se mi ono didaktické ponaučení, které je pro animáky typické, zdálo hodně jalové. Jedinou zajímavou postavou byl Dongle (a jeho přízvuk), ostatní byli lehce zapomenutelní. Ještěže se jednalo o středometrážní film! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vianočný špeciál „The Boss Baby“, ktorý je na podobnej úrovni ako celovečerné snímky („The Baby Boss“). Nič viac, nič menej. Osobné hodnotenie: 72% (***)  ()

Reklama

Reklama