Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já musím od animáku přestat očekávat něco obrovského, protože pak odcházím vždycky zklamaná. Mimi šéf je bohužel i tenhle případ, ale stejně si zaslouží čtyři hvězdičky a za co? Za originalitu příběhu. Malinko to připomíná Čapí dobrodružství (výroba dětí), ale jinak je to originálně napsané, jediné co se mi nelíbila byla zápletka, která se mi nezdála příliš promyšlená a důležitá. Nicméně hlavní postava Mimi šéf byl naprosto dokonalý a u jeho scén jsem se zasmála nejvíce. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Takovou šablonu o dvou největších nepřátelích, se kterých se nakonec stanou dva největší nepřátelé, jsme viděli v mnoha dalších animovaných filmech. Tady navíc není opatřena žádnými zábavnými situacemi, pro jakoukoli věkovou kategorii. Ani za typickou grotesku se Šéf nedá považovat. Tříkrát jsem se uchechtl, ale jednou na tom měl podíl český překlad (kdo viděl, ví na co narážím.) To je hodně málo, když o nic jiného než zábavu zde prakticky nejde, protože je už od začátku jasné, jak to dopadne a je to úplně bez nápadu. Šéf je vlastně jen jeden z těch animáku, co mají za cíl pouze prodat pár hraček se značkou a pak se ještě svést na pokračování. Jenomže, ani dětí přece neocení jedno velké NIC, i přesto, že se to NIC hýbe. A tím NIC Mimi šéf je. Jedné hvězdě utekl jen proto, že neobsahuje alespoň nic nevkusného, což i v rodinných filmech dnes přestává být standartem I tak ale platí, že je špatný. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Přitom jsem to viděl tak rok zpátky, ale nevadí. Já tak nějak nevím, ten film vidím někde mezi celkem ok a neskutečně otravným. Problém je v tom, že se ty normální, občas (ale to fakt spíš výjimečně) zábavné momenty střídají s těmi, kdy mi ten film přišel hloupý, trapný a hlavně otravný. A jelikož se tenhle stav mezi sebou střídá strašně často, je to pro mě těžké to nějak pořádně ohodnotit jako celek. Jako takhle, ono se na to nedívá špatně, ale jsou tam prostě scény, které bych z toho nejradši vymazal. Nakonec dám velmi slabé 3*, ale nic extra to rozhodně není, je mnohem víc lepších animáků. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Navzdory lehké infantilnosti námětu a neatraktivitě trailerů se tvůrcům povedlo stvořit velice příjemnou a zábavnou podívanou, která si na vlně filmových odkazů a neskrývaného parodování hollywoodských vyprávěcích postupů rozhodně dokáže své příznivce mezi dětmi i dospělými najít. Více zde ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Oddychová animovaná komedie o dospěláckém miminu co se snaží spasit svět mimin před zlými domácími mazlíčky. Dabing moc fajn, hlavně Alec Baldwin si "Bejby šéfa" dává levou zadní. Příběh je taková tuctovka a jen prvek "BybyCorpu" tomu dává trochu svěžesti. Každopádně gagů je dost, vtipů už méně, ale i tak to celou dobu baví. Ale jak píši - je to oddychová záležitost, kouknout, zasmát se, pustit z hlavy. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • V dabované verzi se již i v tomto filmu překládají některé důležité nápisy. V tomto případě velký nápis „Rodina“ při rozřazovaní mimin je ale přeložen dosti nahodile. Občas je psáno „Family“, jindy „Rodina“. (kubixix)
  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama