Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo kolik z vás, co se tady předháníte o to, kdo vtipněji urazí tenhle film a jste v mé věkové skupině, (20+/- To znamená, že vám v dobách největší slávy Strážců vesmíru mohlo být tak 7-12 let) tento seriál skutečně sledovalo. V té době byli Strážci prostě cool a sledoval je skoro každý, takže tohle odpadování trošku nechápu, ale na čsfd si na tento fakt už pomalu zvykám. Rozhodně říkám, že Power Rangers: Film do černých čísel nepatří, i když si odmyslím nostalgii, kterou k této ,,stupiditě" cítím. Protože ten film má prostě styl. Kdo z vás v té době nechtěl být jedním z party a ve volném čase skákat s padákem, dělat salta na in-linech a občas si odskočit na záchranu vesmíru. Navíc má film povedenou vizuální stránku (hlavně cizí planeta se povedla), kdy všechno hraje všemi barvami duhy. Navíc je tu dobře natočená akce, která je podtrhnuta říznou hudbou. A film má také výborné masky (Ivan neměl chybu) Škoda jen, že filmová podoba mého v dětství oblíbeného seriálu ustoupila od chlapíka v kostýmu předstírajícího Megazord k digitálním trikům. Takže dávám 3* a jednu hvězdičku přihazuji za hru na Sega mega drive, které jsem se jako malý něco nahrál :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

Reklama

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by bol prúser aj v rokoch osemdesiatych a to nielen kvôli trikom, ktoré sú z iného času, ale hlavne kvôli stupídnemu príbehu, ktorý je z inej dimenzie a to teraz nemyslím hlavnú myšlienku o ochrancoch ako takých, ale tú zápletku. Power Rangers by mohli byť fajn, keby boli natočení na spôsob Kroniky, takto je to odpad a nová podoba, ktorá príde o pár mesiacov, dopadne podobne, jedine tie triky budú už snáď súčasné, aj keď podľa trailerov zrovnanie s takými Transformermi, to je ako prvá trieda versus prvá liga.. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Morfujem!" Přátelé, pro mně jsou Power Rangers kultovní blbostí. Všechno to působí hrozně trapně, trikově zoufale. Moje cynické já se nesmírně baví, a klidně by šáhlo po nejvyšším hodnocení. Moje druhé já ale uznává, že taková blbost si to nezaslouží. Jo a ten seriál, ten je ještě lepší. Vždyť kde jinde uvidíte třeba herce v amatérsky provedené masce žáby, která chrlí oheň a ovládá kung-fu. "Morfujem!" ()

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)
  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)

Reklama

Reklama