Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by bol prúser aj v rokoch osemdesiatych a to nielen kvôli trikom, ktoré sú z iného času, ale hlavne kvôli stupídnemu príbehu, ktorý je z inej dimenzie a to teraz nemyslím hlavnú myšlienku o ochrancoch ako takých, ale tú zápletku. Power Rangers by mohli byť fajn, keby boli natočení na spôsob Kroniky, takto je to odpad a nová podoba, ktorá príde o pár mesiacov, dopadne podobne, jedine tie triky budú už snáď súčasné, aj keď podľa trailerov zrovnanie s takými Transformermi, to je ako prvá trieda versus prvá liga.. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ne, lidičky nebojte se, nemrdlo mi ani nejsem zfetovaná nad únosnou míru. Pravda je prostá - Na tomhle filmu jsem vyrůstala, žrala jsem ho s takovou vervou jak soukmenovci misku rejže a Amy Jo Johnson byla moje tajná láska a první silné varování, že nebudu jen na rákosky a navíc, že budu skutečně přiteplená až hanba. Ivan Sliz byl padouch největší a nebyl den , abych si nezařvala - Pííííčoooo MORFUJEME !!! Je to strašná sračka, nemá to hlavu, patu, ruku, prostě nic, ale má to kurva koule. Bojové scény kolosálně na píču, ale jsou bomba, příběh je vymrdanější než thajská štětka, ale boží a tak dále. Nejlepší nejhorší film všech dob, já ho žeru, já ho miluju a já viděla i prodlouženou dvouhodinovou verzi (to ani nevíte, že je, co? ) A i když si to pustím dnes, tak mě to bude bavit, zase budu ta malá Linh (věkově, krpatá jsem furt) a zase budu spokojená. Takže mi kurva nesahejte na dětství nebo začnu morfiovat !! Ééé morfovat !! ()

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Podle původního scénáře měli Rangeři bojovat proti obrovským krysám, které vytvoří Ivan Sliz. Jelikož kostýmy nefungovali tak, jak se zamýšlelo a působily příliš „nízkorozpočtově,“ byly krysy nahrazeny potvorami, které ve filmu Ivan stvoří. (HellFire)
  • Walter Jones, Thuy Trang a Austin St. John (původní černý, žlutý a červený Power Rangeři) měli hrát ve filmu, ale nemohli se účastnit, protože byli vázáni smlouvou k seriálu. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)

Reklama

Reklama