Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poblíž tajné základny "zvláštních leteckých sil" v Nevadě se ocitá posádka vesmírné lodi - otec, matka, dcera a malý syn. Návštěva mimozemšťanů uprostřed vědců, ponořených do vesmírného výzkumu, vyvolá nevídaný rozruch. "Návštěvníci" se musí spasit útěkem. Přitom se jim ztratí nejmenší člen rodiny. Ten se při svém putování dostává do rodiny energické vdovy Janet Cruise, matky 16-letého Michaela a 10-letého Erica, připoutaného na invalidní vozík. A právě Eric se stane prvním a největším kamarádem malého tvora, který slyší na jméno MAC (Mysterious Alien Creature - Tajemný cizí tvor). Náhle se objeví zbytek mimozemské rodinky o niž projevují eminentní zájem vědci, policie, novináři a - přirozeně největší - děti... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní film, který nechutně okatě a trapně vykrádá E.T. mimozemšťana. Strašnej výsměch, fakt si přeju, abych o tento film nikdy nezavadil...! Děj neni naivně jednoduchý, ale primitivní a masky mi přišly odporné. Dětem by se to mohlo i líbit, ale proč jim pouštět tento film, když je k dispozici osvědčená klasika E.T.? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně po několika letec odvážil na tu kopírku E.T.ho podívat a dopadlo to ještě hůř než jsem čekal. Sice jsem se tomu teda párkrát z guilty pleasure důvodů zasmál, protože ten scénář je tak strašně dementní že to ani jinak nešlo (třeba když se kluk vozíčkář plnou rychlostí rozjede z kopce, sjede ze skály do jezera, ale o pár hodin je úplně v pohodě bez nějakého zranění či pohmoždění :D), ale jinak je to prostě jenom špatné. Hnusná rodina mimozemšťanů se dostane na Zemi, synek zdrhne do města a ti ostatní bloudí pouští (jak se z toho ústavu sakra dostali?). no a pak už je to doslova E.T., tedy kromě konce, kdy SPOILER ufoni domů neodletí a místo toho se z nich stanou řádní Američtí občané jezdící v růžovém cadiliacu. KONEC SPOILERU Navíc je to celé jen jeden obrovský product placement na Mekáč, Skittles a hlavně Coca Colu, což je jediný nápoj, kteří ti mimozemšťané pijí. A herecké výkony jsou taky dost směšné, nejlíp hrál snad ten mýval, co se tam v jedné scéně hrabal v koši. On by to možná nebyl tak moc špatný film, kdyby to režisér natočil CELÉ jako komedii (protože tu jsou tři celkem povedené hlášky - bez ironie) a kdyby to celé nebyla jedna velká reklama, tak by z toho mohl být přijatelný film pro malá děcka, kde by ani ten extrémně jednoduchý scénář asi tolik nevadil. Jenže takhle je to fakt hrozné. 1* ()

Reklama

pursuer 

všechny recenze uživatele

Po dlouhých letech od dávného dětství jsem měl možnost se na tento film podívat znovu a připomněl jsem si tak, že tehdy i dnes se bylo na co dívat. Jistě, podstatnou roli hrál sentiment, ale snímek je to skutečně podařený. Na evidentně nízký rozpočet přinesl mnoho zajímavých nápadů, vtipných scének (ta s vysavačem je perfektní) a vyplnil čas snad všemi emocemi. Krásný film z dětství, který nezestárne. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce vykrádačka E.T. Kýčovitější (exitují horší doják než dítě na vozíku??), rozvleklejší a hlavně s naprosto hnusným ufounem, který umí akorát kulit oči. Přesto se mi pár scén líbilo (honička, finále u beznínky, krásný závěr) a pro děti to muselo mít svoje kouzlo - je mi jasný, že jako malý bych to neskutečně žral. Takže dávám smířlivé tři hvězdičky, protože úplná ztráta času to není ani dnes. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Někdo se snažil zkopírovat Spielbergova E.T.ho, no a zas tak se mu to bohužel, či bohudík nepodařilo. Tento film jsem však viděl v dětských letech a docela se mi líbil, proto ty 3 *, jelikož vždy se snažím hodnotit film podle dané chvíle, pokud si ji ještě teda pamatuji. Každopádně jak pijí brčkem vodu nebo nějakou tekutinu pod skálou někde na Marsu nezapomenu, stejně tak jak je vcucne sonda a nebo vysavač, jako kdyby byli z páry. A ke konci jak se stanou občany spojených států, no dneska je to pro mě blbost, ale předtím jsem to měl rád (( :: ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Představitel Erica Jade Calegory je upoután na vozík i ve skutečnosti. (Fenk)
  • Film je v knize „Golden Raspberry Award“ zakladatele Johna Wilsona uveden mezi 100 nejvíce zábavně špatných filmů všech dob. (Lajty)
  • Snímek sponzorovaly firmy Coca Cola a McDonalds. Jejich propagace ve filmu je znatelná. (Fenk)

Reklama

Reklama