Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poblíž tajné základny "zvláštních leteckých sil" v Nevadě se ocitá posádka vesmírné lodi - otec, matka, dcera a malý syn. Návštěva mimozemšťanů uprostřed vědců, ponořených do vesmírného výzkumu, vyvolá nevídaný rozruch. "Návštěvníci" se musí spasit útěkem. Přitom se jim ztratí nejmenší člen rodiny. Ten se při svém putování dostává do rodiny energické vdovy Janet Cruise, matky 16-letého Michaela a 10-letého Erica, připoutaného na invalidní vozík. A právě Eric se stane prvním a největším kamarádem malého tvora, který slyší na jméno MAC (Mysterious Alien Creature - Tajemný cizí tvor). Náhle se objeví zbytek mimozemské rodinky o niž projevují eminentní zájem vědci, policie, novináři a - přirozeně největší - děti... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa k nám dostal až s príchodom kapitalizmu a VHS kaziet (do telky prvý krát vo VTV). Náhodou to bolo celkom dobre. Akčný prvok - pád chlapca na vozíku z útesu - miloval som ten záber, lebo v tom čase som miloval všetky spomalené zábery a toto bolo teda z tých ech!!! No milá kravinka na záver - oživenie mimozemšťanov Coca-Colou, výbuch benzínky atd, atd, atd...co si budeme hovorit, je to opäť kvoli detstvu 4* ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

za časů dávných roku 1993 kdy si lidé ještě chodili pro filmy na legendárních VHSkách do bájných to krámu zvaných videopůjčovny.....i naše rodina pro malého Mě půjčovala pohádky na dívání. Na každé druhé kazetě tehdá byl děsivý trailer, na děsivý film s děsivým dabingem, který se jmenoval Mac a Já...přes všechnu tu hrůzu jsem chtěl strašně film kde byl roztomilý Mac vidět. Bohužel naše půjčovna v inventáři film neměla....tak jsem se na něj koukl ze zvědavosti poprvé dnes po 20ti letech. Neurážejícní variační blbůstká na ufounské téma z dob kdy Americké děti ještě uměly porazit FBI. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má, jak říká slammer Anatol Svahilec: product placement jako dement. Skittelsky, mekáč kam se podíváš, a hlavně ta Coca-Cola. Nejen, že jí má každej druhej v ruce, nejen, že v krámu vidíte pyramidu z plechovek coly až ke stropu. Oni z ní udělají i nedílnou součást děje - cola totiž pohání ty vesmírné příšerky jak baterky, a dodávají jim energii, když jsou vyčerpané. Kromě coly má film Jennifer Anniston na půl vteřiny, a creepy vesmírného tatínka, kterého má dětská paměť naštěstí vytěsnila. 30% ()

Dalessia 

všechny recenze uživatele

Ako deti sme to so súrodencami zbožňovali, čiže ako dieťa by som hodnotila 5*. Po 12 rokoch som si to opäť pozrela a moje hodnotenie kleslo na 3*. Detský divák si naozaj neuvedomí obrovskú reklamu pre 2 svetové značky (CC a MD), ktoré sa tiahli celým dejom. Ale, aby sme zachovali spravodlivosť, tak priemerujem, čiže 4* :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Snímek sponzorovaly firmy Coca Cola a McDonalds. Jejich propagace ve filmu je znatelná. (Fenk)
  • V plánu bylo natočit pokračování, avšak nízké výdělky filmu rozhodly o opaku. (Fenk)
  • Představitel Erica Jade Calegory je upoután na vozík i ve skutečnosti. (Fenk)

Reklama

Reklama