Reklama

Reklama

Dnes večer hraju já

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 2023, 3 h 5 min (Minutáž: 26–27 min)

Hrají:

Viktor Preiss (průvodce), Josef Bek (a.z.), Stella Zázvorková (a.z.), Václav Voska (a.z.), Irena Kačírková (a.z.), Karel Höger (a.z.), Dana Medřická (a.z.), Miloš Kopecký (a.z.)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Nový seriál Dnes večer hraju já se věnuje hereckému umění výjimečných osobností českého divadla a filmu 20. století. Výchozím materiálem cyklu je bohatý archiv České televize, která zaznamenala zásadní jevištní výkony těchto hereček a herců a také jim nabídla řadu televizních rolí. Cyklem sedmi střihových pořadů nejen provede, ale obohatí i o vlastní vzpomínky Viktor Preiss. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (2)

Dnes večer hraju já (2023) odpad!

Neumím si představit že by to mohlo být ještě horší...To že pořad nemá scénáristu ani režiséra mluví samo za sebe...Kdyby zadali pořad někomu kdo divadlu rozumí a miluje ho například Šrámkovi, mohlo to dopadnout o mnoho lépe.... ()

Václav Voska (2023) (E01) odpad!

Neumím si představit že by to mohlo být ještě horší...To že pořad nemá scénáristu ani režiséra mluví samo za sebe...Kdyby zadali pořad někomu kdo divadlu rozumí a miluje ho například Šrámkovi mohlo to dopadnout o mnoho lépe.... doporučuji... ()

Reklama

Reklama